GS-FB derbisi 3-0 bitti.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
655
Fenerbahçe maç içinde defalarca geri dönüş fırsatı buldu oynamadi. Galatasarayın 1 net penaltısı verilmedi 1 net golü verilmedi. Galatasarayin aldığı penaltı penaltı değil. Talisca penaltı kaçırdı Ederson maçı sattı. Derbi tarihinin en bol hakem hataları ve eseklikleriyle dolu maç. Galatasaray iyi hazırlanmıştı karşılığını buldu tek esekligi 4-5 atacak fırsatı vardı atmadi

oğlum kaleci nasıl kırmızı kart yiyo

oğlum kaleci nasıl kırmızı kart yiyo
Daha erken yemesi lazımdı . Hakemin ağzına girdi yasin kolun umrunda değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Penaltı olmuş inatla 10 kere uyarılmana rağmen kalene geçmiyorsun . Herhalde kovdurtmak istiyor kendini başka açıklaması yok bunun

Penaltı olmuş inatla 10 kere uyarılmana rağmen kalene geçmiyorsun . Herhalde kovdurtmak istiyor kendini başka açıklaması yok bunun
Fener 3. Sıraya düsecek Boyle giderse

Sarısı vardı zaten hakeme diklendi 2. Sarıyı yedi

İnşallah düşmez ben şampiyonlar liginde mücadele edecek kaliteli takım görmek isterim. Trabzonun yeri değil şampiyonlar ligi üstesinden gelemez
Aralarında puan farkının Cok az olması

hayır hak etmiştir ona bir şey demiyorum,ama kaleci olarak kırmızı kart yemek için özellikle bir efor harcaması lazım,kaleci olup kırmızı yemek herkesin yapabileceği bir şey değil karşımda macabi tel aviv falan olması lazım benim öyle bir şey yapmam için

hayır hak etmiştir ona bir şey demiyorum,ama kaleci olarak kırmızı kart yemek için özellikle bir efor harcaması lazım,kaleci olup kırmızı yemek herkesin yapabileceği bir şey değil karşımda macabi tel aviv falan olması lazım benim öyle bir şey yapmam için
Daha komigi osimhen neden maclarini tamamlayabiliyor. Mubarek herkesin yakasina yapisiyor kavga etmek icin firsat kolluyor ama ceza almiyor. Hadi hakem gormedi var da gormedi hicbir yonetici maclari izleyip gormuyor mu? Mourinho Türk hakemleri kotu dedi diye irkci ilan edildi.

Daha komigi osimhen neden maclarini tamamlayabiliyor. Mubarek herkesin yakasina yapisiyor kavga etmek icin firsat kolluyor ama ceza almiyor. Hadi hakem gormedi var da gormedi hicbir yonetici maclari izleyip gormuyor mu? Mourinho Türk hakemleri kotu dedi diye irkci ilan edildi.
50.000 taraftarin önünde takimin yıldızına kart göstermeye yürekleri yetmiyor halbuki hakem dediğin sahaya hakim olmalı mekandan bağımsız cezasını vermeli. Hakemler aşırı kötü ama mourinho hakemler kötü dedi diye değil gerçekten de ırkçı özellikle Türklere karşı. Fbde Türkleri sırf nefretinden oynatmiyordu basın toplantılarindaki hareketleri hep ülkeyi aşağılamak üzerine. Benficaya gitmeden önce benficadan turkleri postaladi öyle gitti.

50.000 taraftarin önünde takimin yıldızına kart göstermeye yürekleri yetmiyor halbuki hakem dediğin sahaya hakim olmalı mekandan bağımsız cezasını vermeli. Hakemler aşırı kötü ama mourinho hakemler kötü dedi diye değil gerçekten de ırkçı özellikle Türklere karşı. Fbde Türkleri sırf nefretinden oynatmiyordu basın toplantılarindaki hareketleri hep ülkeyi aşağılamak üzerine. Benficaya gitmeden önce benficadan turkleri postaladi öyle gitti.
Orkun bjk de cok mu iyi kerem fener de cok mu iyi adam Türkleri sevmiyor bu yuzden Türkiye de sevmedigi irkin takiminin basina gecti. Mourinho gibi birisin daha sampiyonun sampiyonlar ligine gidemedigi lige gelip sirf irkcilik yapmak icin kariyerini cop edecek. Sence mantikli mi? Ayrica hakemlere kotu dedi. Bakiyoruz derbiden once gs hakemden sikayetci daha once diger takimlar sikayetciydi ama mourinho diyince suc. Aziz yildirim ds mourinho istedi ali koc da kovulma sebebi de belliydi. Insanlar icin gunah kecisi oldu bence. Türklere karsi ettigi hakarrtin kanitini atarsan gormek isterim ben hatirlayamadim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,059
Üyeler
192,864
Son üye
evrebyrli35
Geri