Yardım Hangi X870E anakartı seçmeliyim?

Kasayı mor yapmak istiyorum beyaz zaten şuan ki sistem 9070xt geçeceğim Taichi düşünüyorum ondada mor kasa bulursam alıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nfs olan mı 😂
mor a en yakışan renk yine beyaz olur hocam, siyah rrenk, mor kapatır gibi geliyor

Kasayı mor yapmak istiyorum beyaz zaten şuan ki sistem 9070xt geçeceğim Taichi düşünüyorum ondada mor kasa bulursam alıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nfs olan mı 😂
Çok iyi değil mi ya fiyatıyla herseyiyle

Bunu tercih etmek istiyorum ama kasa mor olucak sırıtır mı emin değilim birde istediğim şeyleri karşılar mı ses kartı m2 ler full Ram slotlarıda fullicem
Mor olacaksa miku al güzel durabilir

H değilde e olsa direkt tuttuğum gibi koparırdım
Yukarıdaki videoya bakınca siyahta baya iyi duruyor yukarda biri Asus rog önermişti bence onu alabilirsin çok sıkışırsan epeyden karşılaştır derim

Yukarıdaki videoya bakınca siyahta baya iyi duruyor yukarda biri Asus rog önermişti bence onu alabilirsin çok sıkışırsan epeyden karşılaştır derim
Mevzu sıkışmak değilde anakartın tüm slotlarını kullanacağım için parazit yapıp yapmayacağını kestirmek zor m2 Ramler vs olsun yüklenince sıkıntı çıkacaksa eğer boşuna almanın bir anlamı yok

16X2 ve 2 tane ms2 ssd var o kadar yere ihtiyacım yok
Hem oyun tasarlıyacağım hem video renderla ilgileniyorum yüksek ihtimalle Ram slotları ve m2 ler fullenecek üstüne ses kartı takacağım parazit yapmama ihtimalini garanti ediyorsanız eğer bayılmayım roga o kadar para ki pcie dağılımını ben çok beğenmiyorum carbonun bana kalırsa en şık siyah anakart

Ekran kartı

Thermaltake Tower 600 Future Dust Kasa

Veya

Hyte Y70 Mor Kasa

X870E Proart

X870E H Miku Edition

X870E E Rog Strix

X870E Carbon

X870E Taichi

Bu 5 Anakart arasında gidip geliyorum.

Hobi amaçlı oyun yapımı video editleme render vs gibi şeylerle uğraşacağım genel olarak üzerine elektro gitar ve ses kartıda almayı düşünüyorum şuanlık yetiyor gibi gözüküyor ama Ram slotlarını fulluyeceğim ve extra olarak m2 slotlarınıda fullemeyi düşünüyorum parazitlenme vs yapmaması lazım tam takır çalışıyor olması önemli.

mor kasalar gözüme hoş geldiği için beyaz siyah mor tarzı şeylerle uğraşmak istemiyorum direkt anakartı rami sıvı soğutmayı siyaha çevireceğim hali hazırda ekran kartı değişmek istediğim içinde bir bahane oldu bana beyaz hem çok toz tutuyor hemde pek emin mutlu etmiyor beni yorumlarınızı bekliyorum.
taichi al hocam takım olsun ekran kartıyla

Geri