Yardım BetaPlus(GamingGen) Servis Sorunu

Reaksiyon skoru
46
Trendyol üzerinden BetaPlus'tan satın aldığım Scyrox Xpunk63 model klavyede yazılımsal olarak tuşa basılı kalma sorunundan kaynaklı servise gönderdiğimde üretimden kaynaklı hata bulunmadığını söyleyerek ürünü aynen bana gönderiyorlar. Kendilerine durumu izah ederek videolu mail gönderdim yardımcı olmadılar.

Thh başvur

Başvuru yapacağım, üründe yaşanan sorunu videolu olarak mail attığım halde bana üründe üretimden kaynaklı sorun olmadığını bildirerek ürünü geri gönderiyorlar. Yazdığımıda okumamışlar günlük kullanımda günde en az 2 kere yaşadığımı belirttim yani bu sorun anında kullanınca ortaya çıkmıyor buna rağmen muhtemelen 2dk deneyip geri göndermeye karar vermişler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ürün teknik servisimizde incelenmiş olup üründe herhangi bir sorun veya arıza ile karşılaşılmamıştır. konu adına tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Problemin devam etmesi durumunda tekrardan tarafımızla iletişime geçebilirsiniz.

Firmanın açıklaması bu şekildedir. Üründe yaşanan sorun görseldeki gibidir, bir kaç saat kullanımda bir gerçeleşiyor. Tuş fiziksel olarak basılı kalmıyor ama ekranda görüldüğü üzere tuş basılı kalıyor görünüyor, diğer klavye ile tuşa bastığımda sorun yok aralara bastığım tuşa harf koyuyor ama sorun yaşanan klavyede birden çok tuşa basmam gerekiyor öyle düzeliyor. Firma ürünün arkasında durmuyor. Örnek videoyu google drive yükledim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,624
Üyeler
197,514
Son üye
The Glitch
Geri