bi aksilik oldumu kablonun durumu performansı nasıl stabil mi180 190 dan 150 lere dalganıyor okey gibi bilmedim uzun test etmem lazım masama çektim sistemi bir süre deneyeceğim
bi aksilik oldumu kablonun durumu performansı nasıl stabil mi
hangi ekran kartında deniyorsun eğer imzandaki 5070ti ile deniyorsan fps ve performans kaybı olması normal sendeki ekran kartı ve anakart pcı ex 5 destekliyorken sen 4.0 riser takıyorsunYani fps kaybı yaşatıyor gibi gördüm uzun süre denemedim bide uzay montaj gibi denedim. yoğun değilken full bencmark yapıcam
hangi ekran kartında deniyorsun eğer imzandaki 5070ti ile deniyorsan fps ve performans kaybı olması normal sendeki ekran kartı ve anakart pcı ex 5 destekliyorken sen 4.0 riser takıyorsun
birde yorumlarda savunan olmuş, çoğu kişiye pcie 3.0 yolluyorlar, savunan arkadaşlara şöyle bir cevap niteliğinde fotoğraf bırakayım
Alıntıyı görüntüle
9060xt de 5.0 destekliyor ben denemelerimi yaptım hem kablo hem kablosuz 6700xt ile 4.0 destekliyor 3dmark pcı express feature test ve furmarkta herhangi bi kayıp yasamadım kablo 4.0 ı destekliyor o hızı veriyorAslında onda da fark olmaması lazım pcie 3 hızlarında bile fark olmuyor ama ben 9060xt 16gb ile deniyorum yukarıda konuda belirtmemişsem pardon
oyunlarda değişken fps olduğu için fark yok gibi görünür ama sentetik testlerde fark ortaya cıkar. kabloyu denemek icin sentetik testler daha mantıklı ama aktif kullanımda bir önemi yok
oyunlarda değişken fps olduğu için fark yok gibi görünür ama sentetik testlerde fark ortaya cıkar. kabloyu denemek icin sentetik testler daha mantıklı ama aktif kullanımda bir önemi yok
Alınır mı ?![]()
DRAGOS PCIe 4.0 Riser Kablo North Kasa Uyumlu - Fiyatı, Yorumları
PCIe 4.0 Riser Kablo North Kasa Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Önceki mesajlara bi göz atarsan ihtiyacın doğrultusunda karar verebilirsinAlınır mı ?
ya emin olmak istedim pciexpress zaten 13-15cm, kablo uzunluğu gen3 mü 4mü onu anlamaya çalıştımSende sorun var dostum, böyle soru mu olur Allah aşkına, insan yazarken utanır. Kablo uzunluğu kaç cm diye soracaktın![]()