YKS Sözel bölüm önerisi

Selim1612

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar. Bu sene sözelden sınava gireceğim özel eğitim öğretmenliği veya okul öncesi öğretmenliği düşünüyorum. Bu bölümlerin atanma durumları maaşları vs. nasıldır, tavsiye ediyor musunuz? Ve hangi üniversitelerde okunmalı?

merhabalar. eğitim fakültesi için belli başlı üniversiteler var tabii ki. (Hacettepe, Gazi, Boğaziçi, Odtü..) bölüm konusuna gelecek olursam kesinlikle "Özel Eğitim". önü şu an okul öncesinden daha açık. ataması daha çok. hatta öabt bile daha yeni geldi diye hatırlıyorum. eski sistemde genel kültür genel yetenek ve eğitim sınavlarından aldıkları puan ile atanıyorlardı. akademi var şu an ama sen mezun olana kadar birçok şey değişmiş olur.. başarılar dilerim.

merhabalar. eğitim fakültesi için belli başlı üniversiteler var tabii ki. (Hacettepe, Gazi, Boğaziçi, Odtü..) bölüm konusuna gelecek olursam kesinlikle "Özel Eğitim". önü şu an okul öncesinden daha açık. ataması daha çok. hatta öabt bile daha yeni geldi diye hatırlıyorum. eski sistemde genel kültür genel yetenek ve eğitim sınavlarından aldıkları puan ile atanıyorlardı. akademi var şu an ama sen mezun olana kadar birçok şey değişmiş olur.. başarılar dilerim.
Cevap için teşekkürler. Uşak,Sakarya,Eskişehir,Çanakkale gibi yerlerde okunması mantıklı mı bu bölümün yoksa bellirli üniversitelerde okumak mı mantıklı

Cevap için teşekkürler. Uşak,Sakarya,Eskişehir,Çanakkale gibi yerlerde okunması mantıklı mı bu bölümün yoksa bellirli üniversitelerde okumak mı mantıklı
rica ederim. sakarya, eskişehir ve çanakkale ile ilgili olumlu duyumlar almıştım. bence üniversite çok fark etmez. naçizane. sıralama sınavı olduğu için ags puanı vs önemli. özel sektör için üniversite belki kriter olabilir.

özel eğitim bence ikisi arasından, okul fark etmez nasılsa sıralama sınavına girip ona göre atancaksın orda diplomana bakmayacaklar.

Geri