Cevap için teşekkürler. Uşak,Sakarya,Eskişehir,Çanakkale gibi yerlerde okunması mantıklı mı bu bölümün yoksa bellirli üniversitelerde okumak mı mantıklımerhabalar. eğitim fakültesi için belli başlı üniversiteler var tabii ki. (Hacettepe, Gazi, Boğaziçi, Odtü..) bölüm konusuna gelecek olursam kesinlikle "Özel Eğitim". önü şu an okul öncesinden daha açık. ataması daha çok. hatta öabt bile daha yeni geldi diye hatırlıyorum. eski sistemde genel kültür genel yetenek ve eğitim sınavlarından aldıkları puan ile atanıyorlardı. akademi var şu an ama sen mezun olana kadar birçok şey değişmiş olur.. başarılar dilerim.
rica ederim. sakarya, eskişehir ve çanakkale ile ilgili olumlu duyumlar almıştım. bence üniversite çok fark etmez. naçizane. sıralama sınavı olduğu için ags puanı vs önemli. özel sektör için üniversite belki kriter olabilir.Cevap için teşekkürler. Uşak,Sakarya,Eskişehir,Çanakkale gibi yerlerde okunması mantıklı mı bu bölümün yoksa bellirli üniversitelerde okumak mı mantıklı
teşekkürler.rica ederim. sakarya, eskişehir ve çanakkale ile ilgili olumlu duyumlar almıştım. bence üniversite çok fark etmez. naçizane. sıralama sınavı olduğu için ags puanı vs önemli. özel sektör için üniversite belki kriter olabilir.