bahtsizbedevi23
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 788
teelfonunda ezanvaktipro olan adama gitmiş kulaklık içim rahatKesinlesti demek sanırım
teelfonunda ezanvaktipro olan adama gitmiş kulaklık içim rahatKesinlesti demek sanırım
şans kısmına bir şey demiyorum eğer böyle yaptıysan evet olay şanskanka f5 ata ata sayfalara geçiş yaptım aldım ekstra hiçbir şey yapmadım biraz şans sanırım
Şuna bi cevap verebilecek varmı siteden ziyade karta sinir oldumAlıntıyı görüntüle
bunun sebebi ne ?
Çözüme merkezine yaz belki gelirParayı çekti sipariş gözükmüyor dayı
dsfasdf hemde kablosuzo zaman premium seriden![]()
reklam var ondateelfonunda ezanvaktipro olan adama gitmiş kulaklık içim rahat
haklisin maalesef ki bromBeyler ciddili incehesap satış müdürünün ve pazarlama ekibinin yaptığı organizasyonu kimse yapamaz yaaa, gittiler bant daralttilar üstüne kolpadan 500 sayacı koydular üstüne üstlük ödeme yap butonu sonrası sayfayı kalıcı dondurdular hatta bilerek 3D onayı sonrasi ekranda bekletip ödemeyi cekmediler bunların yaptığı akıl işi değil bunlar bedavaya elden teslim razer bile verseler alışveriş yapani ******
o kadar büyük dümen çevirmek yerine 500 kulaklığı beleş vermek daha kolay adamlar uğraşmaz bile 50 tane dağıtmıştır sadece sayaç kolpadırBeyler ciddili incehesap satış müdürünün ve pazarlama ekibinin yaptığı organizasyonu kimse yapamaz yaaa, gittiler bant daralttilar üstüne kolpadan 500 sayacı koydular üstüne üstlük ödeme yap butonu sonrası sayfayı kalıcı dondurdular hatta bilerek 3D onayı sonrasi ekranda bekletip ödemeyi cekmediler bunların yaptığı akıl işi değil bunlar bedavaya elden teslim razer bile verseler alışveriş yapani ******
anlamadım nasıl yaptığını script siparişi verdi sen kodu nereye yazdın sonra3D’yi tamamlayamaz zaten. Onay kodunu yazıp scripti yapıştırdım, oldu.
Belkim 500 Adet Stok Daha GirerlerE hadi dağılalım madem o zaman olay bitti![]()