talhabkr
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,874
seneye artık napalım yatıp rüyamda gamepower görmeye gidiyorumValla Uzun Süre Basmadım Tepki Gelmeyince Sinirlendim Bastım![]()
seneye artık napalım yatıp rüyamda gamepower görmeye gidiyorumValla Uzun Süre Basmadım Tepki Gelmeyince Sinirlendim Bastım![]()
ben canımı böyle şeyler için sıkmam rahat ol sadece şu an bu durumu ikinci kez yaşayıp sinirlendiğim için olay yeniyken böyle yazdım ki haklıyım sana da soruyorum ne yaptın da aldın yani pc ve internet kısmında vs. sende olup bende olmayan ne var bileyim de ona göre olay bundan dolayı böyle oldu diyimyok be
Böyle şeyler için bu kadar sıkma canını bu durumun böyle olacağı belliydi kaç kere 1 tl ürününde site çöktü sürekli bende geçen ürünü alamadım bunu alabildim ama neyin ne olduğunu bilerek denedim relax olun agalarım nasip
Hiç Bir Fikrim Yok Hocam .İncehesap'tan gaming gecesine özel bir mouse aldım. 399 TL'ydi; hediye anahtarlık diyordu ama 539 lira onun da ödemesini aldılar. O paranın iadesi olur mu?
balina sesidogal bir ambiansa sahip, hangi frekanslari gosterebiliyor![]()
3D’yi tamamlayamaz zaten. Onay kodunu yazıp scripti yapıştırdım, oldu.Ne alaka olum ??? Bu kodun calismamasi lazim Cloudflare var sitede ayrica 3D secure yi tamamalyamaz bu kod nasil yaptin ?
kazzıklamışlar seni bildiğinİncehesap'tan gaming gecesine özel bir mouse aldım. 399 TL'ydi; hediye anahtarlık diyordu ama 539 lira onun da ödemesini aldılar. O paranın iadesi olur mu?
ben onu sepetten çıkardım valla hediye diyo 540 istiyo sadece mousu aldımİncehesap'tan gaming gecesine özel bir mouse aldım. 399 TL'ydi; hediye anahtarlık diyordu ama 539 lira onun da ödemesini aldılar. O paranın iadesi olur mu?
alakası yok, geçen sefer sepetteydi ödeme ve teslimat adımlarında ayrı ayrı hata ve boş ekran çıkıyordu her seferinde bu sefer bu grupta sepette ekliyse çıkarın diye yazan bir eleman vardı onu aklına uydum dedim belki bu sefer işe yarar ama yine olamdı yani sorun orada değil mesele site bu ağırlığı kaldıramayacaksa yapmasın böyle şeylerKral sepete önceden eklemen lazımdı biz çoğumuz zaten sepette eller f5 DE bekliyordu
o zaman premium seridenbalina sesi