hocam bu yorumu görmeden %90 almaya hazırdım acaba ne gibi sorunlar var. Ayrıyetten hesabımda yeniş konu açtım orda bir kaç kulaklık var hangisni önerirsiniz?alma hocam sonradan kronik arıza veriyor.
hocam hesabımda yeni konu açtım birkaç kulaklık var hangisni önerirsinizAlacak insanlar için söyleyeyim Bir kulaklığın bozulması gibi kronik sıkıntısı var garantiye yollayınca da kullanıcı hatasına çıkarıyorlar kendim yaşadım kulaklığı çöpe attım. sonra şikayet varı kontrol ettiğimde aynı sıkıntıyı çok insanın yaşadığını gördüm.
hocam hepsiburada yorumlarına gir 1 yıldızlı yorumları listele, orada yazmışlar, herkes aynı sorundan muzdarip. Uzun uzun yazmayayım.hocam bu yorumu görmeden %90 almaya hazırdım acaba ne gibi sorunlar var. Ayrıyetten hesabımda yeniş konu açtım orda bir kaç kulaklık var hangisni önerirsiniz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam hesabımda yeni konu açtım birkaç kulaklık var hangisni önerirsiniz
ürün başta çok güzel evet ama bir kaç ay sonra performansı düşüyor, ses kesilmesi, kulaklığın içinden garip ses gelmeler, en ufak harekette bir kulaklığın sesinin azalması vs. bir çok sıkıntısı var.hocam bu yorumu görmeden %90 almaya hazırdım acaba ne gibi sorunlar var. Ayrıyetten hesabımda yeniş konu açtım orda bir kaç kulaklık var hangisni önerirsiniz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam hesabımda yeni konu açtım birkaç kulaklık var hangisni önerirsiniz
sizde bir sorun oldumu kulaklıktaBen 1 senedir kullanıyorum neredeyse. Yüksek sesli makinelerde çalışırkende gürültü azaltmasini kullanıyorum. Hatta şuan uzun yolda bile müzik dinlerken kullanıyorum. Öneririm
Bir sorun yok bende. Aktif olarak kullanıyorum halasizde bir sorun oldumu kulaklıkta