Çözüldü✓ MCHOSE V9 Kablosuz Kulaklık Alınır mı?

ses kalitesindeki bass lar tam olarak nasıl kalıyor ses kasmada bas da önemli
Gemini böyle diyor.
mchose v9 pro vs x9

+1
Mchose X9, 15ms daha düşük gecikme süresi, 7.1 sanal çevresel ses ve üstün mikrofon netliği ile rekabetçi FPS oyunları için V9 Pro'ya göre daha iyi performans sunar. V9 Pro ise 53 mm sürücüleri ile güçlü baslar ve daha iyi yapı kalitesi sağlarken, X9 daha hafif yapısı ve rahatlığıyla uzun oyun seanslarında öne çıkar.

Reddit
+1
Mchose X9 vs V9 Pro Karşılaştırması:
Performans (FPS): Mchose X9, daha düşük gecikme süresi (15ms) ve 7.1 çevresel ses desteğiyle ciddi oyuncular için daha iyi bir seçenek.
Ses Kalitesi: Her iki modelde de 7.1 sanal çevresel ses ve stereo desteği bulunsa da, V9 Pro 53 mm sürücüleri ile daha güçlü bas performansı sunar.
Mikrofon: X9, gürültülü ortamlarda daha iyi mikrofon netliği sağlar.
Yapı ve Konfor: X9, uzun seanslarda yorgunluğu azaltan daha hafif bir yapıya sahipken, V9 Pro daha sağlam ve kaliteli bir yapı hissiyatı sunar.
Bağlantı: Her iki model de 2.4GHz kablosuz, USB ve Bluetooth seçenekleriyle çoklu platform uyumluluğu sunar.

Reddit
+3
Özet: Rekabetçi oyunlar ve düşük gecikme için X9, daha iyi bas ve yapı kalitesi için V9 Pro tercih edilebilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rekabetçi oyunlar ve uzun süreli kullanım için x9 diyor

Gemini böyle diyor.
mchose v9 pro vs x9

+1
Mchose X9, 15ms daha düşük gecikme süresi, 7.1 sanal çevresel ses ve üstün mikrofon netliği ile rekabetçi FPS oyunları için V9 Pro'ya göre daha iyi performans sunar. V9 Pro ise 53 mm sürücüleri ile güçlü baslar ve daha iyi yapı kalitesi sağlarken, X9 daha hafif yapısı ve rahatlığıyla uzun oyun seanslarında öne çıkar.

Reddit
+1
Mchose X9 vs V9 Pro Karşılaştırması:
Performans (FPS): Mchose X9, daha düşük gecikme süresi (15ms) ve 7.1 çevresel ses desteğiyle ciddi oyuncular için daha iyi bir seçenek.
Ses Kalitesi: Her iki modelde de 7.1 sanal çevresel ses ve stereo desteği bulunsa da, V9 Pro 53 mm sürücüleri ile daha güçlü bas performansı sunar.
Mikrofon: X9, gürültülü ortamlarda daha iyi mikrofon netliği sağlar.
Yapı ve Konfor: X9, uzun seanslarda yorgunluğu azaltan daha hafif bir yapıya sahipken, V9 Pro daha sağlam ve kaliteli bir yapı hissiyatı sunar.
Bağlantı: Her iki model de 2.4GHz kablosuz, USB ve Bluetooth seçenekleriyle çoklu platform uyumluluğu sunar.

Reddit
+3
Özet: Rekabetçi oyunlar ve düşük gecikme için X9, daha iyi bas ve yapı kalitesi için V9 Pro tercih edilebilir.

Rekabetçi oyunlar ve uzun süreli kullanım için x9 diyor
geminiye n9 ultra ile kıyaslattım n9ultra daha iyi diyor

https://wraithesports.com/products/mchose-v9-kablosuz-kulaklik?variant=50011441529025 indirim kodu ile 3588tl oluyor

BÜTÇEM 4 K GENELDE FPS OYUNLARI İÇİN ALACAĞIM VE SES KASMAK ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN ALTERNATİF ÖNERİLERİNİZE AÇIĞIM
Onun yerine şuan itopyada indirimde steel series kulaklık var kablosuz 6kdan 4kya düşmüş

geminiye n9 ultra ile kıyaslattım n9ultra daha iyi diyor
Valla bisey diyemem kullanmadığım için.
20 yıldır creative 2+1 ses sistemi kullaniyorum.
Çok kulaklığa alışkın değilim. Bir ara h2002p kullandım. Sonrasında v9 pro inanilmaz konforlu geldi. Kulaklar ve basın üst kısmı inanılmaz rahat geldi.
2.4 ghz menzil Çok iyi. Evin her kosesinde cızırtı yapmadan dolaşıyorum.
Dedigim gibi bataryasi bence en iyi özelliği. Kolay kolay bitmiyor desem abartmam

Valla bisey diyemem kullanmadığım için.
20 yıldır creative 2+1 ses sistemi kullaniyorum.
Çok kulaklığa alışkın değilim. Bir ara h2002p kullandım. Sonrasında v9 pro inanilmaz konforlu geldi. Kulaklar ve basın üst kısmı inanılmaz rahat geldi.
2.4 ghz menzil Çok iyi. Evin her kosesinde cızırtı yapmadan dolaşıyorum.
Dedigim gibi bataryasi bence en iyi özelliği. Kolay kolay bitmiyor desem abartmam
batarya olarak kafama takmıyorum max haftada 10 15 saat fln rekabetçi olarak uzun süre kullanmak için bakıyorum sen aldığında kim önerdi peki sana

batarya olarak kafama takmıyorum max haftada 10 15 saat fln rekabetçi olarak uzun süre kullanmak için bakıyorum sen aldığında kim önerdi peki sana
Gaming gen tr nin getirdiği ürünlere bir şans vermeyi seviyorum.sans eseri denk geldim
Bu forumda bir arkadaş x9 du sanirim. Saglam bir inceleme yapmıştı. Ondan sonra zaten stok kalmamıştı 😀bulursam atayım konuyu

Gaming gen tr nin getirdiği ürünlere bir şans vermeyi seviyorum.sans eseri denk geldim
Bu forumda bir arkadaş x9 du sanirim. Saglam bir inceleme yapmıştı. Ondan sonra zaten stok kalmamıştı 😀bulursam atayım konuyu

teşekkürler hayırlı akşamlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,057
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri