k0nzsi4
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,928
Milli monitörümüz olmaya aday. Fiyatı düşmeye devam ediyor Abdullah abinin videosu doğru çıkıyor. Vade farksız 9'a kadar taksit var.
Bi 10k yapmadilar fiyatıMilli monitörümüz olmaya aday. Fiyatı düşmeye devam ediyor Abdullah abinin videosu doğru çıkıyor. Vade farksız 9'a kadar taksit var.
satıcı incehesap değil o yüzden alınır
hayırlı uğurlu olsun o zamanGeldi bütün forumun gönlünün efendisi. Milli monitörümüz olmaya aday ağır hakaret kabul ederim bu arada. Direkt milli monitörümüz. Doğru muyum @Tayfunns Bey?
bu devir bi garip hocam sağlık olsunBu indirimler niye ben bir şey aldıktan sonraki gün yapılıyor anlamıyorum dün vatandan lg 2k aldım 10 bine bugün bu model indirime girdi
bu indirimler yazin devam eder mi suan param yoktaMilli monitörümüz olmaya aday. Fiyatı düşmeye devam ediyor Abdullah abinin videosu doğru çıkıyor. Vade farksız 9'a kadar taksit var.
biz fazeondan devam yaBütün forum bir gün ktc kullanacak
aynısı basıma geldi, ay sonu aldıgım klavye dün geldi 1500e almıstım dün de mediamarkt 1200e düşürmüş ve kuponla 1000 TL'ye düştüBu indirimler niye ben bir şey aldıktan sonraki gün yapılıyor anlamıyorum dün vatandan lg 2k aldım 10 bine bugün bu model indirime girdi
OLED gelirse fiyatıyla yakar yıkar ben onu bekliyorum bundan sonra OLED'e geçerim ancaBütün forum bir gün ktc kullanacak
inş devam eder hocam zaman göstericekbu indirimler yazin devam eder mi suan param yokta
sağlık olsun hocam 200-300 için iade edip uğraşmaya değmez büyük paralar olsa değeraynısı basıma geldi, ay sonu aldıgım klavye dün geldi 1500e almıstım dün de mediamarkt 1200e düşürmüş ve kuponla 1000 TL'ye düştü![]()