Rekabetçi oyunlar için hangi monitörü kullanmalıyım?

tyreat

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
10000
aktif olarak kullandığım msi mag 255f e20 monitörünü değiştirmek istiyorum genelde valorant cs tarzı oyunlar oynuyorum hangi monitörleri önerirsiniz?

1080p icin değmez ama istiyorsun diye atıyorum

1080p icin değmez ama istiyorsun diye atıyorum
2k icin onerebilcegin en f/p monitor nedir hocam hz abartı yuksek olmasına gerek yok 27” şart ama

2k icin onerebilcegin en f/p monitor nedir hocam hz abartı yuksek olmasına gerek yok 27” şart ama
Vg27aq5a rekabetçi ağırlıklı olanlar için iyi olan. En fp q27g42xne ve q27g42xe ama 180hz

aktif olarak kullandığım msi mag 255f e20 monitörünü değiştirmek istiyorum genelde valorant cs tarzı oyunlar oynuyorum hangi monitörleri önerirsiniz?

Tavsiye ederim bende almayı düşünüyorum Dell Alienware monitörün Mercedesidir.

Genelde rekabetçi oyunlar için va yerine ips panel monitör önerilir fakat eğer va paneli güzel olan bir monitör söz konusu ise işler değişir. @Tayfunns 'un önerdiği q27g42xne/q27g42xe modellerinde de va paneli kaliteli olduğundan dolayı gecikme süresi va panel bir monitöre göre oldukça iyi. hatta bazı ips monitorlerin gecikme süresinden bile daha iyi çıkmış testlerde. internette q27g42xe modeline dair çok detaylı inceleme de mevcut, aratırsanız bulabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,518
Üyeler
196,983
Son üye
Vergiadam_
Geri