❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

yarım kalan işlemi tamamlayabiliyoz mu kod geldi ama ekran gelmedi crash yedi yaw

alanlara saydıranlar olmuş beyler ayıp çoklu alanlara bende gıcık oluyorum ama 1 tane alanlara neden linçliyosunuz haram olsun vs yazıyorsunuz.
3 güne 200 tl ya satacaklarını bildiğim için haram olsun dedim, herkese demiyorum alıp kullananlar başkalarına hediye olacak verenlere niye diyeyim hocam, küçük karlar için al satçılara diyorum ki bizim millette bol bol var onlardan, ram olaylarında da oldu, kulaklıkta da olmuştur bunda da olacak

Benim işlem tamam mail bile geldiğine göre, tekrar alan herkese h olsun. 2012de Vatandan 45 lira civarına aldığım a4-tech x7 g800vyi emekli edebilirim artık ortalama 15 tl fiyat farkla klavye upgrade. ;)

Ekler

• klavye1tl.webp
    klavye1tl.webp
    60.3 KB · Hit: 123
3 güne 200 tl ya satacaklarını bildiğim için haram olsun dedim, herkese demiyorum alıp kullananlar başkalarına hediye olacak verenlere niye diyeyim hocam, küçük karlar için al satçılara diyorum ki bizim millette bol bol var onlardan, ram olaylarında da oldu, kulaklıkta da olmuştur bunda da olacak
İhtiyaç varmı reis

Geri