5060ti 16gb düşünüyorum işlemcide ryzen 5 7500f veya x3d

Reis aşırı pahalı
Evet halısın ama hiç bir alternatif bilmiyorum ama şıan 9070xt bakıyorum benchmarklara bakıyorum biraz daha araştırıp 5060ti yerine kullanabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet haklısın şuan işlemciyi aynı tutup anakartı senin seçtiğine bir bakıcam ekran katrıda 9070xtye geçeceğim sanırım çünkü tam anlamıyla bu pcyle sadece günde 14 saat oyun oynayacağım

Evet halısın ama hiç bir alternatif bilmiyorum ama şıan 9070xt bakıyorum benchmarklara bakıyorum biraz daha araştırıp 5060ti yerine kullanabilirim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet haklısın şuan işlemciyi aynı tutup anakartı senin seçtiğine bir bakıcam ekran katrıda 9070xtye geçeceğim sanırım çünkü tam anlamıyla bu pcyle sadece günde 14 saat oyun oynayacağım
İncehesap şart mı illa?

kral kusura bakma ya işim vardı da değil zamanım bol olduğu için parçaları ayrı ayrı da toplayabilirim hatta
nasıl oyunlar oynayacaksınız diğer bileşenler tam mı
bence aaa oyun oynayacaksanız 4k monitörle birlikte 9700x-5070 ti toplamak daha mantıklı işlemciden biraz kısabilirsiniz yani
ekran kartında indirimde 5070 ti veya 9070 xt bulabilirseniz mantıklı
işlemci napacağınıza göre
anakart kaliteli b650
psu arada indirime giriyor 1st player falan olabilir 850w-1200w arası bir şey bakarsınız
ssd de arada indirime giriyor 2 tb gen 4 bakabilirsiniz
ram en belirsizi
kasa geri kalan bütçeye göre seçersiniz
soğutucu da kaliteli hava soğutucu alabilirsiniz

ne kadar sürede toplamayı planlıyordunuz 1.5 ay sonra hepsi elinizde mi olsun istiyorsunuz
monitör 4k oled alırsanız çok iyi olur ama biraz tuzlular

Son düzenleme:
nasıl oyunlar oynayacaksınız diğer bileşenler tam mı
bence aaa oyun oynayacaksanız 4k monitörle birlikte 9700x-5070 ti toplamak daha mantıklı işlemciden biraz kısabilirsiniz yani
ekran kartında indirimde 5070 ti veya 9070 xt bulabilirseniz mantıklı
işlemci napacağınıza göre
anakart kaliteli b650
psu arada indirime giriyor 1st player falan olabilir 850w-1200w arası bir şey bakarsınız
ssd de arada indirime giriyor 2 tb gen 4 bakabilirsiniz
ram en belirsizi
kasa geri kalan bütçeye göre seçersiniz
soğutucu da kaliteli hava soğutucu alabilirsiniz

ne kadar sürede toplamayı planlıyordunuz 1.5 ay sonra hepsi elinizde mi olsun istiyorsunuz
monitör 4k oled alırsanız çok iyi olur ama biraz tuzlular
Teşekkür ederim dediğin gibi monitörler can yakıyor aslında şuan ryzen 5 7500x3d ve rx9070xtye karar verdim sanırım psuda güvenilir bir şey almak istiyorum soğutucu ve kasadan kısabilirim birde zaman olarak yksye kadarparça parça toplamayı düşünüyorum eğer uydun olacaksa temmuzun sonuna kadar beklerim sanırım

Geri