Hocam bence gerek yok cyclone 2 de gayet üst seviye yeterli uzun süre üzmeyecek bir kontrolcüdür. Tavsiyem bunu alın hemde paranız cebinizde kalsın.Sizce aradaki farka değer mi ? PC için hikayeli oyunlar oynayacağım uzun vadeli kullanmayı planlıyorum yardımcı olur musunuz.
Daha iyisi varsa bu fiyatlara lütfen önerir misiniz.
Cyclone 2 yeterli gelirSizce aradaki farka değer mi ? PC için hikayeli oyunlar oynayacağım uzun vadeli kullanmayı planlıyorum yardımcı olur musunuz.
anladım hocam 2k fazla vermeye değmez diyorsun yani değil mi hocamHocam bence gerek yok cyclone 2 de gayet üst seviye yeterli uzun süre üzmeyecek bir kontrolcüdür. Tavsiyem bunu alın hemde paranız cebinizde kalsın.
cok saolun hocamCyclone 2 yeterli gelir
Evet cyclone 2 alın fazlasıyla işinizi görür.anladım hocam 2k fazla vermeye değmez diyorsun yani değil mi hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
cok saolun hocam
G7 pro kullanıcısıyım. Cyclone 2 yi pek bilmiyorum ama kusursuza yakın bir cihaz diyebilirim g7 pro için. Destekli oyunlarda impulse triggerlar oyun deneyimini bayağı güzelleştiriyor. Cyclone 2 ile arasındaki fark da sadece bu sanırım. Bütçe sorununuz yoksa farka değer bence.Sizce aradaki farka değer mi ? PC için hikayeli oyunlar oynayacağım uzun vadeli kullanmayı planlıyorum yardımcı olur musunuz.