GameSir G7Pro vs Cyclone 2

by1hs4n

80+
Reaksiyon skoru
141
Bütçe
6500
Sizce aradaki farka değer mi ? PC için hikayeli oyunlar oynayacağım uzun vadeli kullanmayı planlıyorum yardımcı olur musunuz.

Daha iyisi varsa bu fiyatlara lütfen önerir misiniz.

Sizce aradaki farka değer mi ? PC için hikayeli oyunlar oynayacağım uzun vadeli kullanmayı planlıyorum yardımcı olur musunuz.

Hocam bence gerek yok cyclone 2 de gayet üst seviye yeterli uzun süre üzmeyecek bir kontrolcüdür. Tavsiyem bunu alın hemde paranız cebinizde kalsın.

G7 pro kullanıcısıyım. Cyclone 2 yi pek bilmiyorum ama kusursuza yakın bir cihaz diyebilirim g7 pro için. Destekli oyunlarda impulse triggerlar oyun deneyimini bayağı güzelleştiriyor. Cyclone 2 ile arasındaki fark da sadece bu sanırım. Bütçe sorununuz yoksa farka değer bence.

G7 pro kullanıcısıyım. Cyclone 2 yi pek bilmiyorum ama kusursuza yakın bir cihaz diyebilirim g7 pro için. Destekli oyunlarda impulse triggerlar oyun deneyimini bayağı güzelleştiriyor. Cyclone 2 ile arasındaki fark da sadece bu sanırım. Bütçe sorununuz yoksa farka değer bence.
pro aldım geçtim reisi eyw

Eğer parayı gözden çıkardıysan G7Pro al. Cyclone 2 dengi değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,209,630
Üyeler
195,084
Son üye
Azrailyuce89
Geri