copierbond
80+
- Reaksiyon skoru
- 184
Amazon gönderirGeleceğine inanmıyosunuzdur heralde mfsmfms
Amazon gönderirGeleceğine inanmıyosunuzdur heralde mfsmfms
İşine gelmeyince öyle bir göndermiyorlar ki hocam o yüzden amazon diyip geçmemek lazım kaç tane siparişi iptal ettilerAmazon gönderir![]()
hocam bunları nasıl takip ediyorsunuz güncel şekildeyetisemedik ya aradaki fark indirim farki mi yoksa fiyatimi derken 2 saniye kaybettik![]()
Bilmiyorum başıma gelmedi. Başıma gelen monitör hediyeleri olduİşine gelmeyince öyle bir göndermiyorlar ki hocam o yüzden amazon diyip geçmemek lazım kaç tane siparişi iptal ettiler
kimse tam söylemiyor ama ben telegram kanalından bakıyorum, oraya da geç düşüyorhocam bunları nasıl takip ediyorsunuz güncel şekilde
nasıl görüp anlıyorlar o 5 dk içinde ki indirimi bide telegram ne telegramı acaba ?kimse tam söylemiyor ama ben telegram kanalından bakıyorum, oraya da geç düşüyor
bende çözemedim bot kuruyorlar sanırım, bize düşmüyor o yüzden. Yıl başından önce ara ara girip bakar lazım olan ürünleri alırdım şuan ne düşse anında alıyorlar. Bu arada tg kanal adı @firsatz (eğer paylaşmak yasaksa kaldırırım)nasıl görüp anlıyorlar o 5 dk içinde ki indirimi bide telegram ne telegramı acaba ?
Hangi gamepadi yakaladın hocam? hayırlı olsun. Bu arada rog cetra dan memnun musun ben bi ara denemiştim de çok boğuk geliyordu sesler nedense.Ya şu forum olmasa amazon depoyu keşfedemezdim. Depodan öyle şeyler uyguna aldım ki. Anlatamam ama her şey sürpriz geliyor ya gamepad mesela 1 aydır gelmedi adam akıllı şak bi anda geldi. Kontrol etmesek gidecek. Biraz sade tasarlasalar siteyi mesela en son gelenler diye filtreleyince aynı şeyleri gösteriyor hep . Elle controller yada mouse yazmasam göremicem bir şey
Hangi gamepadi yakaladın hocam? hayırlı olsun. Bu arada rog cetra dan memnun musun ben bi ara denemiştim de çok boğuk geliyordu sesler nedense.