Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

nasıl görüp anlıyorlar o 5 dk içinde ki indirimi bide telegram ne telegramı acaba ?
bende çözemedim bot kuruyorlar sanırım, bize düşmüyor o yüzden. Yıl başından önce ara ara girip bakar lazım olan ürünleri alırdım şuan ne düşse anında alıyorlar. Bu arada tg kanal adı @firsatz (eğer paylaşmak yasaksa kaldırırım)

Kaç gündür gamepad bekliyordum. Adamlar resmen 2800e Gamesir Cyclone 2 koymuş hem de beyazı. Direkt satın aldım aşırı iyi fiyata geldi. 280 TL de QNB , 75 TL de amazondan düştü.

BÜYÜKSÜN AMAZON BÜYÜKSÜN ABİCİM

1778518592126.webp

Ya şu forum olmasa amazon depoyu keşfedemezdim. Depodan öyle şeyler uyguna aldım ki. Anlatamam ama her şey sürpriz geliyor ya gamepad mesela 1 aydır gelmedi adam akıllı şak bi anda geldi. Kontrol etmesek gidecek. Biraz sade tasarlasalar siteyi mesela en son gelenler diye filtreleyince aynı şeyleri gösteriyor hep . Elle controller yada mouse yazmasam göremicem bir şey

Ya şu forum olmasa amazon depoyu keşfedemezdim. Depodan öyle şeyler uyguna aldım ki. Anlatamam ama her şey sürpriz geliyor ya gamepad mesela 1 aydır gelmedi adam akıllı şak bi anda geldi. Kontrol etmesek gidecek. Biraz sade tasarlasalar siteyi mesela en son gelenler diye filtreleyince aynı şeyleri gösteriyor hep . Elle controller yada mouse yazmasam göremicem bir şey
Hangi gamepadi yakaladın hocam? hayırlı olsun. Bu arada rog cetra dan memnun musun ben bi ara denemiştim de çok boğuk geliyordu sesler nedense.

Hangi gamepadi yakaladın hocam? hayırlı olsun. Bu arada rog cetra dan memnun musun ben bi ara denemiştim de çok boğuk geliyordu sesler nedense.

Geri