İş Bankası 6-12 Ay Ücretsiz Amazon Prime Üyeliği

babaayorgunn

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
277
İşCep’ten ya da Maximum Mobil’den kampanyaya katılın, SMS ile gönderilecek kişiye özel link üzerinden Amazon Prime üyeliğinizi hemen başlatın! Mevcut durumda Amazon Prime üyesi iseniz üyeliğiniz ücretsiz olarak devam etsin!

Bankamatik Kart’ı ya da Maximum Kart’ı olan müşterilerimiz 6 ay; Maximiles, Maximiles Select, Maximiles Black sahibi müşterilerimiz 12 aylık Amazon Prime üyeliği kazanacaktır.

Katılmak için: Maximum Mobil’de ya da İşCep'te “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman yapabilirsiniz.

Kampanyaya dahil olan kartlar: İş Bankası Maximum ve Maximiles özellikli bireysel kredi kartları, Bankamatik Kart

Kampanyaya dahil olmayan kartlar: Aidatsız Kartlar, MaxiPara Kartlar, Ticari Kartlar, Vadematik Kart kampanyaya dâhil değildir.

Ekler

• IMG_3865.webp
    IMG_3865.webp
    315 KB · Hit: 788
Aldım. Daha önce Samsung kampanyasından 6 ay kullandığım hesapta aktif oldu. 6 ay bedavaya geldi. Çok teşekkür ederim 😊

Aldım. Daha önce Samsung kampanyasından 6 ay kullandığım hesapta aktif oldu. 6 ay bedavaya geldi. Çok teşekkür ederim 😊
Rica ederim hocam güle güle kullanın. Bende daha önce Samsung kampanyasından faydalanmıştım güzel oluyor böyle fırsatlar

Böyle bir uyarı ile kabul etmedi hayret.

Ekler

• 64127.webp
    64127.webp
    64.6 KB · Hit: 543
Bu hesap, bu kampanya koşullarını karşılamıyor.

Ben de alabilirim kullanmayacak varsa :) 200tl oyuneks veririm :)

Aktif edemeyenler önce gidip prime üyeliğinizi iptal edin, iptal ederken hemen bugünü seçin
Ben hemen bugünü seçmedim. Bu yüzden kampanya aktif olmadı. Amazon müşteri hizmetleri ile görüştüm. Tekrar prime aboneliğinizi yenileyin sonrasında aktif olacaktır şeklinde bilgi verdiler. Prime aboneliğimi yeniledikten sonra tekrardan denedim yine olmadı. Tahminimce bir sonraki faturalandırmadan sonra aktif olacak ya da bir kaç gün sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,949
Üyeler
196,861
Son üye
Sidar591
Geri