Sezerkaratay
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
3000 TL bütçem var Bir tık daha çıkabilirim sıkıntı yok manyetik varsa kablosuz klavye önerir misiniz
Manyetiğin amacı zaten daha hızlı tepki vermesi kablosuz kullanırsan bir anlamı kalmıyor araya gecikme koymuş oluyorsun.3000 TL bütçem var Bir tık daha çıkabilirim sıkıntı yok manyetik varsa kablosuz klavye önerir misiniz
anladım öneriniz var mıManyetiğin amacı zaten daha hızlı tepki vermesi kablosuz kullanırsan bir anlamı kalmıyor araya gecikme koymuş oluyorsun.
Yani amaç kablolu kullanayım 8k da arada sırada ise kablosuz geçeyim pc yi uzaktan yöneteyim gibi bir kullanım senaryosuysa bu fiyatlarda bildiğim tek model bu. Ama kablosuz da 8k polling rate versin derseniz bunlar mümkün değil bu fiyatlarda.3000 TL bütçem var Bir tık daha çıkabilirim sıkıntı yok manyetik varsa kablosuz klavye önerir misiniz
benim amacım ben hem fps valorant cs gibi oyunlarda oynamak için hem de yarış rally oynuyorum kendi kokpitim götürüp oyunu başlatmak o yüzden kablosuz sordum kablolu da olur fark etmez dicem ama bu sefer kablo karışıklığı olacak siz yinede kablolu da önere bilirsinizYani amaç kablolu kullanayım 8k da arada sırada ise kablosuz geçeyim pc yi uzaktan yöneteyim gibi bir kullanım senaryosuysa bu fiyatlarda bildiğim tek model bu. Ama kablosuz da 8k polling rate versin derseniz bunlar mümkün değil bu fiyatlarda.
bende var çok kaliteli bi klavye. ele alınca hissediyorsun kaliteyiYani amaç kablolu kullanayım 8k da arada sırada ise kablosuz geçeyim pc yi uzaktan yöneteyim gibi bir kullanım senaryosuysa bu fiyatlarda bildiğim tek model bu. Ama kablosuz da 8k polling rate versin derseniz bunlar mümkün değil bu fiyatlarda.
memnunsanız önerin konudaki arkadaşa, eğer bütçesi dahilindeyse.bende var çok kaliteli bi klavye. ele alınca hissediyorsun kaliteyi
hocam o zaman yukarıdaki önerdiğim klavye işiniz görecektir. 3k altında benim bildiğim başka bir kablosuz klavye yok %75li düzende.benim amacım ben hem fps valorant cs gibi oyunlarda oynamak için hem de yarış rally oynuyorum kendi kokpitim götürüp oyunu başlatmak o yüzden kablosuz sordum kablolu da olur fark etmez dicem ama bu sefer kablo karışıklığı olacak siz yinede kablolu da önere bilirsiniz