Yardım 3000 Tl Bütçeye Kablosuz Varsa Manyatik Klavye Önerisi

Reaksiyon skoru
1
3000 TL bütçem var Bir tık daha çıkabilirim sıkıntı yok manyetik varsa kablosuz klavye önerir misiniz

3000 TL bütçem var Bir tık daha çıkabilirim sıkıntı yok manyetik varsa kablosuz klavye önerir misiniz
Yani amaç kablolu kullanayım 8k da arada sırada ise kablosuz geçeyim pc yi uzaktan yöneteyim gibi bir kullanım senaryosuysa bu fiyatlarda bildiğim tek model bu. Ama kablosuz da 8k polling rate versin derseniz bunlar mümkün değil bu fiyatlarda.

Yani amaç kablolu kullanayım 8k da arada sırada ise kablosuz geçeyim pc yi uzaktan yöneteyim gibi bir kullanım senaryosuysa bu fiyatlarda bildiğim tek model bu. Ama kablosuz da 8k polling rate versin derseniz bunlar mümkün değil bu fiyatlarda.

benim amacım ben hem fps valorant cs gibi oyunlarda oynamak için hem de yarış rally oynuyorum kendi kokpitim götürüp oyunu başlatmak o yüzden kablosuz sordum kablolu da olur fark etmez dicem ama bu sefer kablo karışıklığı olacak siz yinede kablolu da önere bilirsiniz

bende var çok kaliteli bi klavye. ele alınca hissediyorsun kaliteyi
memnunsanız önerin konudaki arkadaşa, eğer bütçesi dahilindeyse.

benim amacım ben hem fps valorant cs gibi oyunlarda oynamak için hem de yarış rally oynuyorum kendi kokpitim götürüp oyunu başlatmak o yüzden kablosuz sordum kablolu da olur fark etmez dicem ama bu sefer kablo karışıklığı olacak siz yinede kablolu da önere bilirsiniz
hocam o zaman yukarıdaki önerdiğim klavye işiniz görecektir. 3k altında benim bildiğim başka bir kablosuz klavye yok %75li düzende.

Manyetik değil mekanik bakarsanız seçeneğiniz artar. Mchose g75pro var aula f75max var, ajazz ak820 max var. Daha bir çok model var mekanikte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,201
Üyeler
196,914
Son üye
Poyrazz09
Geri