2000 Tl Bütçeyle Kablosuz Oyun Faresi Tavsiyesi

Değerli forumdaşlarım 2000 max bütçem var fps oyunları çok ağırlıklı oynuyorum CS valo gibi gibi sizden fp olsun tam bir canavar olsun öneri istiyorum.
Kablosuz olmasını istiyorum bilginiz olsun.
ATK A9 plus al

ATK Blazing Sky F1 Almıştım Wraith den bir sorun yaşamadım satıcıya bir şey sorduğum da gün içinde cevap verdiler bence sıkıntı olacağını düşünmüyorum

vxe r1 veya atk a9 plus

Wraith alma diyorlar reis
Markası değil satıcısı Wraith, oradan alma anlamında söylüyorlar, satış sonrası destekleri kötü olduğu için.
Mesela ben Amazon' dan KlasseGear satıcısından aldım 2 gün önce 18 stok vardı ama tükenmiş. A9 plus için stok bulamazsan VXE R1, Aula sc680 falan bakabilirsin benzeri olarak.

Markası değil satıcısı Wraith, oradan alma anlamında söylüyorlar, satış sonrası destekleri kötü olduğu için.
Mesela ben Amazon' dan KlasseGear satıcısından aldım 2 gün önce 18 stok vardı ama tükenmiş. A9 plus için stok bulamazsan VXE R1, Aula sc680 falan bakabilirsin benzeri olarak.
fiyatlar kazık olmuyor mu bu tarz ürünler başka yerlerde

Atk a9 plus al Atk a9 ultra kullanıyorum wraith alma diyenler neden alma dediklerinide açıklasalar daha iyi olur

Kanka Allah için link atın ben stok bulamıyorum deliricem bu arada mümkünse 8k hz olsum kanka
Bu fiyata 8000 hz bulamazsın maalesef ajazz'ı atk a9 ultra kullanmadan önce kullandım çok ucuz hissettiriyor mouse bence parasını haketmediğini düşünüyorum alacaksanda 2.elden al

biraz araştırıp bunu bulabildim peşin fiyatına 3 taksit varmış ajazz'dan daha mantıklı bir tercih ve 8000hz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,164
Üyeler
195,554
Son üye
Efee1903
Geri