bahtsizbedevi23
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,237
benim 4gb vramli 3050ti kalkta utan utan
Serbest piyasa zannettiği başıboşluğu savunanı gördüm de 8 GB VRAM'i savunmak başka bir seviye. İyi ki bu zamana kadar denk gelmemişim.Zaten daha önce çıkan başka oyunlarda da yetmiyordu ancak bu politikayı savunan koyunlar da var
1080P testi de var ciddi kayıplar var grafik ayar seviyesine göre.8gb kartları kullanan insanlar genelde zaten 1080p de takılıyordur. 1440p oynamak gibi bir seçenek saçma olacağını düşünüyorum. 1080p de kaç fps veriyor acaba
evet izledim videoyu yarı yarıya fps kaybı var. çok fazla1080P testi de var ciddi kayıplar var grafik ayar seviyesine göre.
trilyon dolarlık demeseydin ameliyatlı yerime denk geldi..Olur mu ya, NVIDIA hata yapar mı? Trilyon dolarlık şirket... Oyunlar optimizasyonunu düzeltirse sıkıntı kalmaz (!)
Üstüne elemanın biri de koyunları bulup 8gb ekran kartı öven video yapmıştı. Çoğu videosunda da isim vermeden sallıyorduOnun için bir video yapmıştık zaten ama inatla anlamayanlar çoktu![]()
Kim o eleman merak ettim gerçektenÜstüne elemanın biri de koyunları bulup 8gb ekran kartı öven video yapmıştı. Çoğu videosunda da isim vermeden sallıyordu
Kim o eleman merak ettim gerçekten
forumda bu adamın fanboyu çok he ona göreKim o eleman merak ettim gerçekten