❌İndirim Bitti! Ryzen 5 7500f, Rx 9070 Xt, 1 Tb Ssd Sistem 57.043 Tl

Sırf ekran kartını almak için sistemi alayım dedim. Diğer parçaları ikinci elde satacaktım. Ekran kartı hariç diğer parçaları ikinci elde satmak istesem 25 bin ediyor. Yani ekran kartı 32 bin TL'den geliyor. Bu da hiç mantıklı değil. Aslında fiyat normal çok ucuz verilmiyor o sebeple iptal falan gelmez.

iptal olursa para iadesi kartına zaten yapılıyor ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bitfenix kasasına bak
1778786715538.webp

bu şekilde iyi midir

Alışveriş çılgınlığı şöyle bir şey, Satın almak için eliniz gidiyor ama alamıyorsunuz, bitince de keşke alsaydım diyeceksiniz :D

Sırf ekran kartını almak için sistemi alayım dedim. Diğer parçaları ikinci elde satacaktım. Ekran kartı hariç diğer parçaları ikinci elde satmak istesem 25 bin ediyor. Yani ekran kartı 32 bin TL'den geliyor. Bu da hiç mantıklı değil. Aslında fiyat normal çok ucuz verilmiyor o sebeple iptal falan gelmez.
Ama ekran kartının özelleştirmesi normalde 8-9k arası olması gerekiyor ya şu an +44 ekliyor iptal ederler bence.

Sistemin normal hali nasıldır anakart kasa hakkında konuşuyorum ve ileride 7800x3d geçebilirim

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle

son halini böyle yaptım iyi midir beyler
ZEVKLER RENKLER TARTIŞILMAZ AMA
sistemdeki ürünlerin akvaryum kasada muhteşem bir görünüşe sahip olmayacakken
fiyat avantajı yakaladığın şu sistemde bu avantajı +2000 tl nin üzerinde akvaryum kasaya vermek mantıklı mı bilemedim
şahsi yorumumdur
geri kalan ürünler gayet iyi

Ama ekran kartının özelleştirmesi normalde 8-9k arası olması gerekiyor ya şu an +44 ekliyor iptal ederler bence.
O sitede o şekilde normalde 5070 ile 9070 XT modelleri arasında 8-9k fiyat oynamaz. Asus RX 9070 XT Prime 35 bin TL akakçede 5070'de 32 bin civarındadır yani 8-9k fark falan yok. Birbirine fiyat olarak denk 2 kart.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,053
Üyeler
195,512
Son üye
sethrain
Geri