Hepsiburada veya trendyol'dan olması lazım Bonus kullanacağımAsus dual white 90 60xt ekran kartım var bir akvaryum kasa almayı düşünüyorum öneriniz nedir bütçem maksimum 3000 ila 4000 arası
Hocam benim sol tarafta 2k 180hz monitörüm var o fotoğrafta yok ama onu ps5 e bağlıyorum onunla kullanıyorum karşımdaki ekran 420hz cs ve lol için kullanıyorum hikayeli oyunlar sadece ps5 te kullanıyorum.bu tarz sade sadece kasaya özen gösterilmiş sistemler hepsinden daha premium hissettiriyorr sadece hikayeli oyun oynuyorsan monitör daha inc olarak büyük bişey alabilirsin onun haricinde müq sistem
Ben yinede garip buluyorum hocam. PSU da problem çıkmaması çok iyi fakat kabloları siyah, ekran kartı siyah. Yani sistem ne komple siyah ne komple beyaz tam arada...
Hepsiburada veya trendyolda fln lazım garanti Bonus kullanacağımLian li v100r kullanıyorum daha önce konu açtım kasanın fotoğrafı var açtığım konularda kaza o kadar temiz görüntü sunuyor ki bence bi bak bi dene kablo hiç görmüyorum resmen.
Beyaz mı siyah mı istiyorsun ?Hepsiburada veya trendyolda fln lazım garanti Bonus kullanacağım
BeyazBeyaz mı siyah mı istiyorsun ?
Bu akşam incehesapta 4 e düşerse alayimBeyaz
Beyler gelmedi almam lazım kasa ne alayım bonus kullanabilecegik biter olmaliBeyaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu akşam incehesapta 4 e düşerse alayim