❌İndirim Bitti! Ryzen 5 7500f, Rx 9070 Xt, 1 Tb Ssd Sistem 57.043 Tl

1778790614077.webp
bu fiyata uygun arkadaşlar en azından son 3 aydır aralıksız takip ediyorum alınabilecek en iyi sistemlerden birisi iptale düşme olayı ciddi değil ise ben de alacağım

neden olmasın vatan ramleri beleşe vermişti
10+ senedir pc lere meraklı biriyim toplamda 2 kez böyle büyük indirim gördüm ikisi de vatanın'dı başka örneğini görmedim. Vatan normal de zaten tercih edilmemesi gereken bir yer çünkü fiyatları hep pahalı olur piyasaya göre sadece indirim günlerinde tercih edilmesi gereken bir yer. Muhtemelen kazık fiyata ram satamadılar alıcısı olmayınca da para gerektiği için geldiği fiyattan stok erittiler.

10+ senedir pc lere meraklı biriyim toplamda 2 kez böyle büyük indirim gördüm ikisi de vatanın'dı başka örneğini görmedim. Vatan normal de zaten tercih edilmemesi gereken bir yer çünkü fiyatları hep pahalı olur piyasaya göre sadece indirim günlerinde tercih edilmesi gereken bir yer. Muhtemelen kazık fiyata ram satamadılar alıcısı olmayınca da para gerektiği için geldiği fiyattan stok erittiler.
En fazla indirimi yapam Vatan zaten. Çok yanlış düşünüyorsunuz. Çıkardığı Oem’ler olmasaydı bu piyasadaki kan emici malum siteler 2x fiyatına satarlardı insanlara.

Bütçemi geçmeye değer mi 60 bin tl de bütçem.anakart değiştirmeden alacaktım ama bu fotoyu gördüm bi soruyum dedim
Colorful 9 pin USB girişi fazla ihtiyacın olacak. Battle az 650m plus 15 faz pcie 5 var wifi olan 13 faz. Markaya ben de takılmıştım ama iyi görünüyor.

En fazla indirimi yapam Vatan zaten. Çok yanlış düşünüyorsunuz. Çıkardığı Oem’ler olmasaydı bu piyasadaki kan emici malum siteler 2x fiyatına satarlardı insanlara.
İşte sadece indirim zamanında tercih edilmesi gereken bir yer onun dışında normal zamanlarda en yüksek fiyatı çeken de vatandır.

Bence satış departmanı değişti. Bu yıl çok fazla indirim gördüm vatanda. Başa kim geçtiyse çok dua aldı 😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İşte sadece indirim zamanında tercih edilmesi gereken bir yer onun dışında normal zamanlarda en yüksek fiyatı çeken de vatandır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,869
Üyeler
196,836
Son üye
Enes Ünal
Geri