- Reaksiyon skoru
- 52
birisi yıllık almış sanırsam12:58'de paylaşıldı 13:00'da baktım stokta dondurma falan yoktu
birisi yıllık almış sanırsam12:58'de paylaşıldı 13:00'da baktım stokta dondurma falan yoktu
13 .20 de büyük den söyledim geldi12:58'de paylaşıldı 13:00'da baktım stokta dondurma falan yoktu
hocam burda böyle bir şey varsa kesin başka birşeydede çıkar araştırırım ben valla13 .20 de büyük den söyledim geldi
Aşırı üzüldüm kaçırdığımaminimum sepeti tamamlayın
arkadaşlar getir büyük olan denesin çalışıyor serii
bana söyleseysin alırdım ya off....Market dondurmalari diyabet riskini arttirdigindan firsati gordum almadim. Hakiki dondurmalarin yerini tutmaz. Saglik her yonden cok daha pahali.
market dondurması diye bir şey yok sütlü buz dondurma değilMarket dondurmalari diyabet riskini arttirdigindan firsati gordum almadim. Hakiki dondurmalarin yerini tutmaz. Saglik her yonden cok daha pahali.
tercih senin, tanismadigimizdan sana hitaben soylemedim kendime hitaben soyledim birden tanismadan senli benli olmusuz amabana söyleseysin alırdım ya off....
ters cevap almayı beklemiyordum :/tercih senin, tanismadigimizdan sana hitaben soylemedim kendime hitaben soyledim birden tanismadan senli benli olmusuz amatuketenlerin kendi tercihi.
g.o hocam sizce kendi için mi istedi restoran adına mı?Sorguluyorlar, hatta geçenki beleş pizza kampanyasında kurye benden para bile istedi direkt yüzüne kapattım
markette satilan cogu dondurmadan bahsediyorum, dondurma sahleple yapilir ve mumkunse keci sutu buna denk gelmedim marketlerde satilan markalarda varsa da cok az katki maddeleri aksine yuksek. Diyorum ya tercih tukenenin beni ilgilendirmez, bu konuda tavsiye amacim yok vaktim de yok istegim demarket dondurması diye bir şey yok sütlü buz dondurma değil
Seni nerden tanıyacakbana söyleseysin alırdım ya off....
yanlis anladiysam kusura kalma ama birden yazida bunu sezdimters cevap almayı beklemiyordum :/