🔥İndirim Ryzen 5 7500f, Rx 9070 Xt, 1 Tb Ssd, B650m-R Sistem 56.177 Tl

babaayorgunn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
293
Dünkü sistemden daha iyisi geldi. Tek eksisi soğutucusu yok. Parçaları gayet iyi seviyede, seçtiğim XPG SSD'de DRAM var bunu geçmek gerekiyor.

Ben olsam şöyle alırdım:

Lexar NM790 DRAM'siz olsa da gayet güzel bir model. Thermaltake kasa özelleştirmesi bayağı uygun. İçinde ki PSU gayet iyi, kasa çok güzel bir model ve pembe ilgi çekiyor.

Yİne İsimbulamajim hocamın paylaşımından.

Dünkü sistemden daha iyisi geldi. Tek eksisi soğutucusu yok. Parçaları gayet iyi seviyede, seçtiğim XPG SSD'de DRAM var bunu geçmek gerekiyor.

Ben olsam şöyle alırdım:

Lexar NM790 DRAM'siz olsa da gayet güzel bir model. Thermaltake kasa özelleştirmesi bayağı uygun. İçinde ki PSU gayet iyi, kasa çok güzel bir model ve pembe ilgi çekiyor.

iyi fiyat ne diyelim

Ben olsam şöyle alırdım:

Valla reis bana göre tek bir hata var. Gerçek gurmeler SSD olarak XPG SX8200ü seçer (Dramli Gen3) ve soğutucu parasını da oradan çıkararak FSP MP7 modelini alır ki ileride işlemci değiştirir muhtemelen 7800x3D tarzı soğutucuda değiştirmesi gerekmez. Bence böyle daha güzel onun dışındaki tüm seçimler okey. Ama şöyle yapsanız da çok mantıklı işlemciyi 7800x3D seçip en ucuz 2x16 ram seçeneğini işaretlerseniz
7800x3D
9070xt
32 ram
1 TB SSD (XPG SX8200)
FSP MP7 Soğutucu
850W kaliteli güç kaynağıyla 80.300 oluyor hele bide axess falan varsa 5 taksit tadından yenmez.

Son düzenleme:
dünki sistemden neden daha iyi onu anlamadım
bu yüzden

55k maksimum dost
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

60k ya çok daha kaliteli kasa + psu ve ssd seçeneği var o yüzden.
zor bireysel kredi çeke 10 bin tl ye 70 k ya toplarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,846
Üyeler
197,994
Son üye
Ze0d
Geri