Çözüldü✓ Lexar Ares 32 GB 6400 Mhz Cl30 23 Bin E Alınır mı ?

ahmetmelihalemdar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,861
Bütçe
25000
alınır

%99 A-Die çıkıyormuş. Fiyatı iyi gibi geldi ne dersiniz?Ben Klevv den memnunum ama stok yok.Kardesim için düşünüyorum
Para nakit ise ikinci el alın tridentler 16'ya satılıyor sıfır almaya gerek yok. Taksitle alınacaksa bu alınabilir.

Beyazını bugün sattım… kendim kullanıcıyım fiyattan bağımsız olarak söyleyebilirimki mükemmel ramlardir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyazını bugün sattım… kendim kullanıcıyım fiyattan bağımsız olarak söyleyebilirimki mükemmel ramlardir
Düzeltme; bu cl30 muş.Ben cl32 kullanıyordum

Para nakit ise ikinci el alın tridentler 16'ya satılıyor sıfır almaya gerek yok. Taksitle alınacaksa bu alınabilir.
Kardeşim 2. El almaz. Ben de almam kolay kolay. Hele ram de riske atmam.
Anca temiz kullandığını bildiğim tanıdık olursa alırım.
Axess le taksitli almış bile 😀

%99 A-Die çıkıyormuş. Fiyatı iyi gibi geldi ne dersiniz?Ben Klevv den memnunum ama stok yok.Kardesim için düşünüyorum
ince hesapta 1x16 ram var eğer fiyatı iyiyse ondan 2 tane alırsın hocam indirimsiz fiyatı bile daha ucuz zaten ona bak derim hatta linkinide koyayım. https://www.incehesap.com/lexar-thor-rgb-2nd-gen-16gb-1x16gb-ddr5-6000mhz-cl36-ram-fiyati-87261/

Ramin çipine nereden bakıyoruz a die mi diye?

Ramin çipine nereden bakıyoruz a die mi diye?
Thaipoon burner. Birde voltajdan da anlaşılabiliyor bazen 6000mhz cl30 1.35v a-die olması lazım 1.4v m-die olması lazım. Manufacturer hynix samsung micron ne olduğu yazar. die densityde hangi die olduğu yazar.

1778869109720.webp

Son düzenleme:
Geri