Değirmencidayı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 120
manyetik klavye almam lazım bütçem 3.5k ya kadar çıkar bide %75 veya üstü olması daha iyi olur
onun malzemesi kötü dedi biri mchose g75 pro al dedi oda manyetik değilmiş manyetik olması çok bişey değiştiriyomu bide oyunda falankablosuz manyetik klavye yok diye biliyorum. ben manyetik olarak howl75 kullanıyorum cok memnunum
manyetik olunca direk dokundugun gibi algilayabilir mekanikte sonuna kadar nerede algiliyorsa basmnan lazim degistiremezsin ama manyetik de degisiyoronun malzemesi kötü dedi biri mchose g75 pro al dedi oda manyetik değilmiş manyetik olması çok bişey değiştiriyomu bide oyunda falan
manyetik olunca direk dokundugun gibi algilayabilir mekanikte sonuna kadar nerede algiliyorsa basmnan lazim degistiremezsin ama manyetik de degisiyor
darmoshark top75 he nasıl pekikablosuz manyetik klavye yok diye biliyorum. ben manyetik olarak howl75 kullanıyorum cok memnunum
bunun malzemesi plastik diye biliyorum sorun olabilir öyle olması![]()
EPOMAKER HE75 Mag Black Purple Gaming Klavye
Çalışırken değiştirilebilir Hall Effect anahtarlarla donatılmış EPOMAKER HE75 manyetik klavye benzersiz hassasiyet ve kontrol sağlar.www.gaming.gen.tr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bir tık çık pişman olmazsın
benim en kafama yatan darmoshark top75 he oldu bide araştırıcaksan isminde he yazanlar manyetik demek oluyomuş bilmiyosan öyle araştırabilirsinBeyler banada önerin ya 75 olucak bide tuşlar düzgün olsun sağdan soldan bakmalı olmasın yeter
Kral aldığın ürünü buraya bi yorumlarsın ozamanbenim en kafama yatan darmoshark top75 he oldu bide araştırıcaksan isminde he yazanlar manyetik demek oluyomuş bilmiyosan öyle araştırabilirsin
daha emin değilimde alıcak olursam konu açarımKral aldığın ürünü buraya bi yorumlarsın ozaman
Gamepower ın ürünleri kötüleniyor evet ama TirusHE80 1.500 e indirim filan olsa alınmayacak klavye değil bu aradabende klavye alacağım radarımda; havit KB904L, Tirus HE80, ZENİTH PRO V2 var