Sağlam Lisans Üzerinden Win11 Alınır mı? Güvenilir mi??

yok format attın keyi tekrar girdin
anladım hocam retail daha mantıklı geliyor bana oemde anakart değişimi yapsan bu sefer lisansda çöp oluyor ama retail olunca değiştirsende kullanabiliyorsun

dostlar selam, bilgisayarımda windows etkin değil ucuz yollu windows 11 lisansı arıyorum. Sağlam lisansı görüyorum sürekli acaba güvenilirmidir, rat falan yermiyiz ? bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Win 11 OEM key alıyorum sürekli bı sorunla karşılaşmadım format vs de sorun cikarmiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

anladım hocam retail daha mantıklı geliyor bana oemde anakart değişimi yapsan bu sefer lisansda çöp oluyor ama retail olunca değiştirsende kullanabiliyorsun
Öyle bişey yok hocam geçen ikinci el bı anakart aldım ona da attım calisti

retaillarda belli bir kotaya sahip 8 mi 10 mu ne sonra sıfırlamak gerekiyor
oyle birsey yok, micropsoft tan 1 kere onay kimligi aldıgınızda "donanım degiştirme" yapmazsanız surece omurboyu gider, formatta key veya hesap girmesenizde.

Win 11 OEM key alıyorum sürekli bı sorunla karşılaşmadım format vs de sorun cikarmiyor

Öyle bişey yok hocam geçen ikinci el bı anakart aldım ona da attım calisti
keyiniz kilitlemnmemiş microsoft tarafındam, ondan dolayı. muhtemelen home surum olabilir, bunlar kolay kilitlenmez, pro key iş ve kurumsallık durum oldugu için cabuk kitleyebiliyor, aymı home ile 40 civarı pc etkinleştiedik, ki key hala aktif.

oyle birsey yok, micropsoft tan 1 kere onay kimligi aldıgınızda "donanım degiştirme" yapmazsanız surece omurboyu gider, formatta key veya hesap girmesenizde.

keyiniz kilitlemnmemiş microsoft tarafındam, ondan dolayı. muhtemelen home surum olabilir, bunlar kolay kilitlenmez, pro key iş ve kurumsallık durum oldugu için cabuk kitleyebiliyor, aymı home ile 40 civarı pc etkinleştiedik, ki key hala aktif.
Bu zamana kadar hep pro kullandım makine kalıcı olarak etkinlestirildi olarak gözüküyor orijinalden farksiz

Bu zamana kadar hep pro kullandım makine kalıcı olarak etkinlestirildi olarak gözüküyor orijinalden farksiz
Ayrıca anakarti da değiştirdim aynı losansla kullaniyorum

Ayrıca anakarti da değiştirdim aynı losansla kullaniyorum
hesap bagladıysan ve retail ise sorunsuz kullanırsın, pc veya anakart degiştirsende sıkıntı yaratmaz.
benim genel anlamda yerel kullanıcı da bahsettiklerim.

ben itemsatış diye bi siteden almıstım 10 tl ye win10 64 bit - bi sorun olacağını sanmıyorum

farketmiyor artık oem/retail.. hesaba baglıysa sorun yasanmıyor,
zaten microsoft tel ile etkinleştirmeyi kaldırdı, mecburi mail ile girip etkinleştirme yaptırıyor artık.
windows 10 ltsc kullanıyorum mas ile aktifleştirdim mail vs istemedi. local account bu arada

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,938
Üyeler
196,859
Son üye
utku7
Geri