Peşin Taksitle Bu Sistem Alınır mı ?

fr1stt

80+
Reaksiyon skoru
71
beyler,

1 tb gen4 ssd
9060 xt 16 gb
16 corsair 6000 mhz ram
asus prime anakart

parçalara göre sistem uygun gibi geldi bana ssd side 1 tb.

peşin taksit ile baya uyguna geliyor alayım mı

Hocam bütçe çıkarsa şunu alabilirsin 32 rami var bununda https://www.trendyol.com/game-garaj...-p-1110756092?boutiqueId=61&merchantId=124551
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

wifi adaptör de gönderiyolarmış yanında. Anakartta wifi yok ya işine yarar.

fiyatı bence güzel fakat anakart modelini göremedim yazmamışlar sanırım onuda bi şekilde öğrensen iyi olur ayrıca fazeon psularda çok önerilmiyor bilgin olsun sırf 9 taksit var diye bence bu risklere girme anlayanlara sor mutlaka psuyu falan

fiyatı bence güzel fakat anakart modelini göremedim yazmamışlar sanırım onuda bi şekilde öğrensen iyi olur ayrıca fazeon psularda çok önerilmiyor bilgin olsun sırf 9 taksit var diye bence bu risklere girme anlayanlara sor mutlaka psuyu falan
Anakart modelini hatta kullanılan tüm bileşenleri arayıp sor bi hocam. Fiyat kötü değil ama öğrenmek lazım.

Anakart modelini hatta kullanılan tüm bileşenleri arayıp sor bi hocam. Fiyat kötü değil ama öğrenmek lazım.
sordum hocam asus prime a620m k varmış.

sıfır kapalı kutuymus 49 999 son fiyattan alınır mı peşin taksitle

Ben almam hocam seni bilemem ama. Daha iyi bir fiyat bulursun bulamazsın onuda bilemiyorum.

en giriş seviye kartmış o zaman fiyatı çokta iyi değil bence. dediğim gibi aciliyetin varsa ve taksit şartsa alabilirsin ama psuyu mutlaka sor aciliyetin yoksa ben olsam indirim falan beklerdim.

hocam bu sistemde ram 1x32 cl46 olarak belirtiliyor onun dışında anakartta biraz karışık biosu olan bir model diye biliyorum yinede alınır mı sizce
kanka daha iyi bir fırsat gelir mi gelmez mi bilemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,058
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri