Saç Ortasi Cizgi ve Dokulme

Rtx5060

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba, saçımı middle part adı verilen saç stili yapıyorum ve ortasında çizgi oluyor, ve ince telli. Arkaya tararken sürekli dökülüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim

IMG_6502.webp

Düzeltemezsin muhtemelen baban ve dayın kelse işin sonunda sende kel olcan

Hocam ince telin lanetidir middle part. Sağa sola atarken bile açıklık belli olur. Saç fazla uzadığında da ağırlaştığından ötürü mü bilmem arası daha çok açılıyor. Doktora gitmiştim saç dökülmesi yaşadığım için bi sprey vermişti ve çoğu kişi biberiye suyunun işe yaradığını söylüyor. Ben aman aman bi faydasını göremedim maalesef ama sizde belki durum farklı olur, dökülmenizi yavaşlatabilir.

slicked back yapsam olur mu ki
Hocam çok yakın çektiğiniz için (hayır bütün yüzünüzü atmanız gerektiğini söylemiyorum) tam anlayamadım ama önerim tam geri yerine biraz daha sağlı veya sollu yatırabilirsin. Ürün olarak saçını yıkadıktan sonra deniz tuzu spreyi sıkıp o şekilde hafif bir fön çekersen daha hacimli duruyor ve şekilli gözüküyor. Ben memnumun, denemek isterseniz watsons gratis vb. yerlerden satın alabilirsiniz.

Hocam çok yakın çektiğiniz için (hayır bütün yüzünüzü atmanız gerektiğini söylemiyorum) tam anlayamadım ama önerim tam geri yerine biraz daha sağlı veya sollu yatırabilirsin. Ürün olarak saçını yıkadıktan sonra deniz tuzu spreyi sıkıp o şekilde hafif bir fön çekersen daha hacimli duruyor ve şekilli gözüküyor. Ben memnumun, denemek isterseniz watsons gratis vb. yerlerden satın alabilirsiniz.
deniz tuzu spreylerinin iceriginde cok sey var hangisini almaliyim

Dağınık kullanın ince telli saç için.

Geri