Yardım Tarayıcıdan Sitelere Çok Yavaş Giriyor

rech

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
630
İnternet hızım 50mbps ve normal olmasına rağmen tarayıcıdan sitelere girmem uzun sürüyor. Chrome'dan da edge'den de denedim sorun aynı. Önbellek temizledim işe yaramadı. Sorun telefonda falan da var ama pcdeki kadar değil. Pc ethernetle bağlı. Sorun süperonline'da mı?

İnternet hızım 50mbps ve normal olmasına rağmen tarayıcıdan sitelere girmem uzun sürüyor. Chrome'dan da edge'den de denedim sorun aynı. Önbellek temizledim işe yaramadı. Sorun telefonda falan da var ama pcdeki kadar değil. Pc ethernetle bağlı. Sorun süperonline'da mı?
Aynı sorunu ben de yaşıyorum telefonda vs hızlı açılıyor pc de sanki 1 mbps internet var gibi 2 saatte açılıyor 1000 mbps kullanıyorum sorunun çözümünü ben de bulamadım

• Beğen
Reaksiyonlar: rech
şu discord için dpi zımbırtılarından birisi varsa sisteminizde o yapıyor. bende de durum dün akşamdan beri böyleydi. splitwire kaldırdım ve şuan sorunsuz bilginiz olsun.

• Beğen
Bu sorunu genellikle internet sağlayıcıdan kaynaklı oluyor, senden değil de.

• Beğen
şu discord için dpi zımbırtılarından birisi varsa sisteminizde o yapıyor. bende de durum dün akşamdan beri böyleydi. splitwire kaldırdım ve şuan sorunsuz bilginiz olsun.
Dediğiniz durumu önceden ysşamıştım ama şu an öyle bir uygulama cihazda yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu sorunu genellikle internet sağlayıcıdan kaynaklı oluyor, senden değil de.
Müşteri hizmetlerini arayıp çözebileceğim bir durum mu acaba bazen oyunda ping dalgalamaları da oluyor.

Geri