Yardım 10k Kask Önerisi ve Kn6100 Pro Alınır mı?

Reaksiyon skoru
48
10k civarı kask bakıyorum ama karar veremedim. En son Scorpion EXO 520 Evo Air almayı düşündüm fakat daha iyi öneriler var ise önerilere açığım. eğer bütçe artırmam gerekirse artırırım. Karbon kaska kesinlikle ihtiyacım var mı karar veremedim. Koruyuculuk anlamında dağlar kadar fark var mı? Aradaki fiyat farkına gerek var mı karar veremedim. Ayrıca çok müzik dinleyen birisiyim. KN 6100 pro almayı düşündüm, kullanan varsa önerir mi acaba?

koruyuculuk anlamında dağlar kadar fark var evet, polikarbon kabuk alacaksan hangisini alırsan al fark etmez, fiber yada karbon kabuklu bak sharp testinden kaç yıldız almış ona bak, kn6100 pahalı bence 2300 müydü bi model vardı o olabilir

10k civarı kask bakıyorum ama karar veremedim. En son Scorpion EXO 520 Evo Air almayı düşündüm fakat daha iyi öneriler var ise önerilere açığım. eğer bütçe artırmam gerekirse artırırım. Karbon kaska kesinlikle ihtiyacım var mı karar veremedim. Koruyuculuk anlamında dağlar kadar fark var mı? Aradaki fiyat farkına gerek var mı karar veremedim. Ayrıca çok müzik dinleyen birisiyim. KN 6100 pro almayı düşündüm, kullanan varsa önerir mi acaba?
Selam, nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama İstanbul Hasanpaşa'da bir sürü mağaza mevcut. Beğendiğin kaskları önce orada denemeni tavsiye ederim. Çoğu zaten vade farksız 6 taksit yapıyor. Bahsettiğin intercomu 1 yıldır kullanıyorum. F/P ürünü diyebilirim. İndirimli olarak almayı unutma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,997
Üyeler
197,338
Son üye
dahhak
Geri