🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Beleşte olsa almicam tutuyorum kendimi artık dizginliyorum.

Beyler Aula f75 geçmeye değer mi sizce biraz karasız kaldım

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Renz
Hocam siz öyle şeyler yapabiliyor muydunuz ya :D.

Çık kafamdan Dark World'u iade edip siyahı almak fikri.
deniyorum kendimi dizginliyorum çok güzel duruyor ama hayır hayır canım çekmiyor değil ama manyetik var mekanik alsam en olacakki.

deniyorum kendimi dizginliyorum çok güzel duruyor ama hayır hayır canım çekmiyor değil ama manyetik var mekanik alsam en olacakki.
Bende manyetik niyetine Aula F87 Pro V2 var kablolu 8000Hz, snap özelliği falan var yetiyor bana. Elimde Alüminyum kasa klavye de olsun diye bunu alıyorum 2 klavye yeter bana Allah bereket başka ihtiyacım yok.

Bende manyetik niyetine Aula F87 Pro V2 var kablolu 8000Hz, snap özelliği falan var yetiyor bana. Elimde Alüminyum kasa klavye de olsun diye bunu alıyorum 2 klavye yeter bana Allah bereket başka ihtiyacım yok.
satıp full alıcam inş yakın bir gelecekte gerek yok çeşite bozulduğu yere kadar gitsin.

stok sayısı nasıl acaba 2 gün daha bu fiyattan durur mu kartın hesap kesimi 27si ondan sonra almak istiyorum açıkcası

stok sayısı nasıl acaba 2 gün daha bu fiyattan durur mu kartın hesap kesimi 27si ondan sonra almak istiyorum açıkcası
Fiyat ön sipariş dönemi bitene kadar değişmez muhtemelen ama stok kısmını bilemiyorum maalesef.

Geri