WhoCares
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,186
bankanız red verdi bırt zırt diyip kullaniciyi oyaliyor paranızı bekletip 1 ay sonra yatiriyor oda şansanası yanı hocam
bankanız red verdi bırt zırt diyip kullaniciyi oyaliyor paranızı bekletip 1 ay sonra yatiriyor oda şansanası yanı hocam
yeni bir hız türü bulundu patlama hızı ışık hızından daha hızlı çekiyor adamlar özellikle telefondaNe ara çektiniz valla adamlar göz açtırmıyor![]()
Kölesiz çekebilen var mıdır telefonlarıyeni bir hız türü bulundu patlama hızı ışık hızından daha hızlı çekiyor adamlar özellikle telefonda
Neyse biz garibanlar olarak ekmek banmaya devamyeni bir hız türü bulundu patlama hızı ışık hızından daha hızlı çekiyor adamlar özellikle telefonda
monitör aldım klavye aldım mouse aldım kulaklık aldımKölesiz çekebilen var mıdır telefonları
Maşallah her şeyi almışsınızmonitör aldım klavye aldım mouse aldım kulaklık aldım
m4 mininin ödeme ekranına bile geldim taksitle uğraşmasam alırdım ama 1 tane ip17 ya da pronun ödeme ekranına dahil gelmedim hep bitti uyarısı aldım
Depoya kuran adam bu. Hakkıdır daha fazla alsın, o bizim kralımızdır.Maşallah her şeyi almışsınız
Depoya kuran adam bu. Hakkıdır daha fazla alsın, o bizim kralımızdır.
hepsini ilk gün aldım benim yerimde başka biri olsa en az 3-4 kat daha fazla ürün alırdı konuyu açıp düzenlemeyle uğraştımMaşallah her şeyi almışsınız
Herkes ala ala bitirmiş bir şey kalmamışhepsini ilk gün aldım benim yerimde başka biri olsa en az 3-4 kat daha fazla ürün alırdı konuyu açıp düzenlemeyle uğraştımİlk gün başka bir seviyeydi
Depo işine ilk günden dahil olamadım ama yine de iyi yararlandım. Böyle hissediyorum:hepsini ilk gün aldım benim yerimde başka biri olsa en az 3-4 kat daha fazla ürün alırdı konuyu açıp düzenlemeyle uğraştımİlk gün başka bir seviyeydi