🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

1779749376221.webp

demo olması ne anlama geliyor sıkıntı yoksa bunu alabilirim yada direkt mall of a gidebilirim yarın

Alıntıyı görüntüle
demo olması ne anlama geliyor sıkıntı yoksa bunu alabilirim yada direkt mall of a gidebilirim yarın
Kordon ve şarj cihazı olmuyor. Alırken dikkatli ol, cihazı mutlaka çalıştır. Ben hata yaptım, çalıştırmadım, çalışanın sıfır ayarında dedi onun sözüne inandım. Ürün 3 yıldır depoda yattığı için pili ölmüş, açılmıyor. Yarın iade edeceğim, bakalım umarım kabul ederler. Olmazsa THH’ye gideceğim. Dikkatli ol yani, alacaksan bile.

alınabilir bişey yok bana göre alınabilecek ürünlerin stoğu bir mağaza falan onuda mağaza personeli çeker muhtemelen uğraşmaya değmez.

Vatan Bilgisayardan teşhir telefon ve benzeri ürünler alacak kişiler, öncelikle mağazayı arayıp cihazda bir sorun olup olmadığını sormalarını tavsiye ederim. Bir önceki kampanyadan Galaxy Flip 5 modelini almıştım, ekranı arızalı çıktı. Bu yüzden şu an boş yere iade işlemleriyle uğraşıyorum.

1779752809454.webp

Vatan Bilgisayardan teşhir telefon ve benzeri ürünler alacak kişiler, öncelikle mağazayı arayıp cihazda bir sorun olup olmadığını sormalarını tavsiye ederim. Bir önceki kampanyadan Galaxy Flip 5 modelini almıştım, ekranı arızalı çıktı. Bu yüzden şu an boş yere iade işlemleriyle uğraşıyorum.

Alıntıyı görüntüle
Z flip 7 de düzeltiklerini idda ediyorlar katlanma sorununu

farklı sehirdeki ürünü telefonla satın alabiliyormuyuz ve telefonla satın alımda iade süreci nasıl oluyor. 14 gün gecerli mi?

Geri