Bilgisayar Hanem
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
Arkadaşlar merhabalar FPS tarzı oyunlar oynuyorum kulaklık ve klavye önerisi yapabilir misiniz ? Bütçem 8-9 K civarı kulaklık kablosuz olursa sevinirim
Hyper X cloud 2 den iyi performans veririm şuan onu kullanıyorumben sana kesin tavsiye vereyim, direkt bunu al klavye için ya biriktir biraz daha yada ucuz al. ama kulaklık çok önemli
bu arkadaşın attıgı peltayı da alabilirsin gayet güzel kulaklık ama ben yazılımını steelseries kadar begenmedim arkadaşta var kesinlikle üzmez baya saglamben sana kesin tavsiye vereyim, direkt bunu al klavye için ya biriktir biraz daha yada ucuz al. ama kulaklık çok önemli
evet ben cloud 2 den logitech g522 ye geçtim memnun değilim. ama pelta denedim arkadaşımda harikaHyper X cloud 2 den iyi performans veririm şuan onu kullanıyorum
Hocam benim anakartta Bluetooth özelliği yok ama bunu başka bağlama yöntemi var mıben sana kesin tavsiye vereyim, direkt bunu al klavye için ya biriktir biraz daha yada ucuz al. ama kulaklık çok önemli
ben sana kesin tavsiye vereyim, direkt bunu al klavye için ya biriktir biraz daha yada ucuz al. ama kulaklık çok önemli
abi bırak peltayı git atk neptune n9 al gereksiz pahalı o , mikrofon olarakta atk n9 daha iyiHocam benim anakartta Bluetooth özelliği yok ama bunu başka bağlama yöntemi var mı
Hocam Hyperx Cloud 3 almayı da düşünüyorum da bu benim anakartta Bluetooth özelliği yok ben bunu nasıl bağlarım bilgisayaraabi bırak peltayı git atk neptune n9 al gereksiz pahalı o , mikrofon olarakta atk n9 daha iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yada daha iyi olsun dersen hyperx cloud 3 al
Knk bimden fln bi kablo alırsın onların kablo girişi var hatta atk n9 da kablo çıkıyoHocam Hyperx Cloud 3 almayı da düşünüyorum da bu benim anakartta Bluetooth özelliği yok ben bunu nasıl bağlarım bilgisayara
Hocam aslında kablo derdinden kurtulmak için söylemiştim de yine kabloya muhtaç kalcaz gibi anakart yüzündenKnk bimden fln bi kablo alırsın onların kablo girişi var hatta atk n9 da kablo çıkıyo
yaw ses kartı alsan sorun çözermi diycem çözmez galibaHocam aslında kablo derdinden kurtulmak için söylemiştim de yine kabloya muhtaç kalcaz gibi anakart yüzünden