marka adi olarak hiq daha iyi kreatin alacaksan hiq daha ucuz protein tozu alacaksan grizzone alabilirsin ikiside wpc80 ama grizzone daha ucuzHİQ mi Grizzone mi şimdi daha iyi arkadaşlar?
marka adi olarak hiq daha iyi kreatin alacaksan hiq daha ucuz protein tozu alacaksan grizzone alabilirsin ikiside wpc80 ama grizzone daha ucuzHİQ mi Grizzone mi şimdi daha iyi arkadaşlar?
PüskevitliNeyli aldın
Çikolatalı çok hafif güzeldi ama bisküvitli hiç kullanmadım soğuk su ile hafif oluyor bayaPüskevitli
alacaktım yorumu görünce vazgeçtim, eyvallah kanka sağolasınAKP'li bu y*vşaklar 5 kuruş para kazandırmayın.
alacaktım yorumu görünce vazgeçtim, eyvallah kanka sağolasın
Hocam kanıt var mı acaba hiç duymadım da daha önce bu durumu?
Yok artıkHocam kanıt var mı acaba hiç duymadım da daha önce bu durumu?
Hiqda isolate da var hocam ayrıca digezyme patentli ham madde var grizzoneda var mı bilmiyorummarka adi olarak hiq daha iyi kreatin alacaksan hiq daha ucuz protein tozu alacaksan grizzone alabilirsin ikiside wpc80 ama grizzone daha ucuz
Hocam kanıt var mı acaba hiç duymadım da daha önce bu durumu?
wheyi kullanmadım ben genelde sadece kreatin ve pre kullanırım. p oceanın preleri çok kötü, grizzonenunki ona nazaran daha kaliteli geldi banagrizzone kaliteli mi dostum baktım onda da bir çıt bayram indirim var. Whey 2200'e falan geliyor 1.6 kg