Yok kast ettiğim Asus Rog Ally gibi modeller.Vardı diye hatırlıyorum konsoldan kastınız gamepad ise
Yok kast ettiğim Asus Rog Ally gibi modeller.Vardı diye hatırlıyorum konsoldan kastınız gamepad ise
Hepsiburadadan 3 taksit aldım peşin fiyatına hocam umarım sıkıntısız gelir teşekkürlerBende var hocam gayet güzel monitör hepsiburadaki yorum bana ait . Görüntü kalitesi vs çok iyi ghosting yok çok akıcı monitör. Bu arada Hepsiburada da 8500 tl fiyata düştü ve Vakıfbank kredi kartı ile alırsan 500 tl daha indirim veriyor ve 8000tl ye geliyor. Bu arada vakıf bank Hepsiburada da 10000 tl üzerine 1000 tl 5000tl üzerine 500tl indirim yapıyor peşin fiyata da 6 taksit .
Hayırlı olsun hocam memnun kalırsınız umarım sizdeHepsiburadadan 3 taksit aldım peşin fiyatına hocam umarım sıkıntısız gelir teşekkürler
24.5 inç olan rekabetçi oyuncular için idealKağıtüstünde fiyatına göre çok iyi gözüküyorlar.
![]()
ThundeRobot ZF24F240-TUR 23.8 inç Gaming Monitör
Olağanüstü kontrastı geniş görüş açılarıyla birleştirerek, farklı açılardan bakıldığında renklerin tutarlılığını korurken parlaklık geçişlerini iyileştirir.www.gaming.gen.tr
![]()
ThundeRobot ZQ27F260L-TUR 27 inç Monitör
2K ultra yüksek çözünürlüklü bu 27 inç dar çerçeveli oyun monitörü, film izleme, dizi izleme ve AAA oyunlar için olağanüstü keskin ve rafine görüntüler sunar.www.gaming.gen.tr
![]()
ThundeRobot ZF25F400L-TUR 24.5 inç Monitör
Yıldırım hızında nişan alma, keskin nişancılık, hareket ve yetenek kullanımı için giriş gecikmesini ortadan kaldırın.www.gaming.gen.tr
![]()
Hakkımızda | THUNDEROBOT Global
Haier'in amiral gemisi e-spor markası olan THUNDEROBOT, her türlü senaryoya uygun oyun donanımı üretiyor. Bugün en son teknolojiye sahip tasarımı ve profesyonel oyun ekipmanlarını deneyimleyin.global.thunderobot.com
yeni aldim cözdün mü cozmediysen kac modu var ve cok dikkat cekiyor muBendede tekpi süresini değişince o çizgi sorunundan oluşuyor çözenler çözdümü yoksa değişim mi yaptı ne yaptı
Yok hocam çözemedim mod derken tepki süresinde sanırım 4 mod var kapalıya alınca düzeliyor sadece değişim talebi isticem sanırımyeni aldim cözdün mü cozmediysen kac modu var ve cok dikkat cekiyor mu
bende yeni aldim sorunun fotografini atabilir misinYok hocam çözemedim mod derken tepki süresinde sanırım 4 mod var kapalıya alınca düzeliyor sadece değişim talebi isticem sanırım
Denemedim hocam deneyim bi hemenbende yeni aldim sorunun fotografini atabilir misin
birde valorant ve cs2 oynarken oluyormu yoksa sadece yazilarin yaninda mi
Valorant oynarken yok hocambende yeni aldim sorunun fotografini atabilir misin
birde valorant ve cs2 oynarken oluyormu yoksa sadece yazilarin yaninda mi