Yardım Aldığım Ryzen 7 7800x3d İşlemcinin Sahte Olma İhtimali Var mı?

firsatgamingx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,507
Merhabalar geçenlerde pttavm üzerinden satıcısı İnventus Bilgisayar olan yerden işlemci almıştım ancak işlemcinin ilgili videoya göre (
) sahte olabilme ihtimali varmış. Ben kurup denemedim ama sizce böyle bir ihtimal var mı? Oradan alanlar kurup denediler mi ? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

1780048608327.webp
1780048613207.webp

İnventus güvenilir bir yer. 2020de falan kasa almıştım
Hwinfo veya CPU Z tarzı uygulamalarla işlemciyi görebilirsin

Ben olsam riske atmam bakarım ama inventus piyasada güvenilir mağazalardan birisidir. Fakat hiçbir firmada çalışana güvenilemez, bence dene.

Merhabalar geçenlerde pttavm üzerinden satıcısı İnventus Bilgisayar olan yerden işlemci almıştım ancak işlemcinin ilgili videoya göre (
) sahte olabilme ihtimali varmış. Ben kurup denemedim ama sizce böyle bir ihtimal var mı? Oradan alanlar kurup denediler mi ? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
bu bazılarının yanı dolu oluyor bazılarının boş oluyor bunun sebebini bi çözemedim

Bence de sahte değil ama yine de sormak istedim sizlere

Inventus gibi kurumsal yerlerden alınan ürünlerde bu tarz endişelere gerek yok. Yine de içini rahatlatacaksa ben de senin gibi PTTAVM üzerinden Inventus satıcısından aldım ve ürün sorunsuz.

Revizyon farkı var yıllar içerisinde değişiyor parçaların üretimi. Inventus köklü bir yer sahte işlemci satacağını hiç sanmıyorum.

Inventus gibi kurumsal yerlerden alınan ürünlerde bu tarz endişelere gerek yok. Yine de içini rahatlatacaksa ben de senin gibi PTTAVM üzerinden Inventus satıcısından aldım ve ürün sorunsuz.
alıp kurdunuz mu acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,239
Üyeler
196,918
Son üye
ckhan
Geri