Mustafa067
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Bütçe
- 2500
2500 tl butcem var hangi klavyeyi almalıyım
kriterlerini bilmemekle beraber2500 tl butcem var hangi klavyeyi almalıyım
hocam w60 bakmıstım onu düşünüyorum ama darmoshark bütçemi aşıyorkriterlerini bilmemekle beraber
![]()
Darmoshark Top75 HE Wired Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
eğer bütçe çıkarsa öneririm
![]()
Wraith W60 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Not: Kitsune Edition ve Ciela sınırlı sayıda üretildiğinden tekrar stoklara gelmeyecektir. Wraith ürünlerinde iade politikası: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz...wraithesports.com
al geç diyebiliceğim model
https://gank.com.tr/machenike-k500-...ffect-rgb-hotswap-siyah-mekanik-gaming-klavye kodla 1650 TL'ye geliyor aynı fiyata benzeri bir klavye yok 2 3 bin liralık klavyelerle yarışacak özelliklerin hepsine sahip2500 tl butcem var hangi klavyeyi almalıyım
W60 yerine aula win60 al amazondan wraithin garantisi çöp bozulduğu an elinde patlar ürün.hocam w60 bakmıstım onu düşünüyorum ama darmoshark bütçemi aşıyor
ben memnunum al geç diyebilirim.hocam w60 bakmıstım onu düşünüyorum ama darmoshark bütçemi aşıyor
Win 68 vardı bende kronik sorunlu bir klavye önermem.W60 yerine aula win60 al amazondan wraithin garantisi çöp bozulduğu an elinde patlar ürün.
3 aydır sorun yaşatmadı ne sorun yaşadınız?ben memnunum al geç diyebilirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Win 68 vardı bende kronik sorunlu bir klavye önermem.
Malzeme kalitesi çok dandik şahsen, yazılım kısmında çok eksiği var, rapid trigger açtığım anda çift tıklama sorunları, basmama gibi sorunlarla karşılaştım.3 aydır sorun yaşatmadı ne sorun yaşadınız?
Anladım bende olmadı o yüzden sormuştum teşekkürlerMalzeme kalitesi çok dandik şahsen, yazılım kısmında çok eksiği var, rapid trigger açtığım anda çift tıklama sorunları, basmama gibi sorunlarla karşılaştım.
Teknoloji şans işi hocam bende oldu sizde belki hiç olmaz bir şey diyemiyorum.Anladım bende olmadı o yüzden sormuştum teşekkürler.
Mad68 ve howl75 bakabilirsiniz. 5 ay mad68 kullandım. Gayet stabil bir klavyedir.2500 tl butcem var hangi klavyeyi almalıyım
ulugames.com.tr
Mad 68'in kronik bir klavye olarak tarihe geçmişti düzeltildi mi ?Mad68 ve howl75 bakabilirsiniz. 5 ay mad68 kullandım. Gayet stabil bir klavyedir.
![]()
FGG Madlions MAD60/68 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Ulugames Howl 75 Manyetik Switch Klavye
Howl 75 Manyetik Switch (Hall Effect) Klavye Türkçe Yazılım 8000Hz Polling Rate / 128K Scan Rate 0,005mm Hassasiyet Side print PBT keycapler ve güney yönde konumlandırılmış RGB ledler White Jade Manyetik 100 Milyon Ömürlü Switchler Hot Swap / Aynı anda farklı manyetik switch kullanımını...ulugames.com.tr
Nerenin tarihine geçmiş buMad 68'in kronik bir klavye olarak tarihe geçmişti düzeltildi mi ?