4k Hangi Monitörü Satın Alabilirim?

su perisi

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
25000
Arkadaşlar merhaba, yeni bir monitör almaya karar verdim ve 4K’ya geçmek istiyorum. Bana bir monitör önerebilir misiniz?
Benim için en önemli kriterler 4K çözünürlük, iyi seviyede parlaklık ve bilinen markalar olması. MSI, Gigabyte, ASUS ve LG gibi markalara açığım.
4k olması Renklerin ve genel görüntü kalitesinin tatmin edici olması benim için yeterli. OLED istemiyorum. OLED ile uğraşmak istemiyorum.
Benim blduğum monitörler:
GIGABYTE M27UP 27
MSI MPG 274URF QD

Arkadaşlar merhaba, yeni bir monitör almaya karar verdim ve 4K’ya geçmek istiyorum. Bana bir monitör önerebilir misiniz?
Benim için en önemli kriterler 4K çözünürlük, iyi seviyede parlaklık ve bilinen markalar olması. MSI, Gigabyte, ASUS ve LG gibi markalara açığım.
4k olması Renklerin ve genel görüntü kalitesinin tatmin edici olması benim için yeterli. OLED istemiyorum. OLED ile uğraşmak istemiyorum.
GIGABYTE M27UP 27
MSI MPG 274URF QD
Fiyat Dolayısıyla Bu .

REFERAL LİNK SANSÜRLENMİŞTİR‎‎‎ ‎5vNXvMwxyo/

Aoc marka almak istemiyorum. Ekran panelleri kaliteli gelmiyor. elimde 25K bütçe var max 26K çıkabilirim bu bütçeye kadar kaliteli bir panel önerebilir misiniz?
Aoc Almaya Sıcak Bakmıyorsan Hocam Gigabyte Al Geç .

MSI Bütçesinde Bunu Alırsın .

REFERAL LİNK SANSÜRLENMİŞTİR‎‎‎ ‎2hUCFT6FQ1/

3.Nesil QD Oled Panel .

GIGABYTE M27UP 27
MSI MPG 274URF QD

XG27UCS Bencede iyi bir tercih olur 4 k olması ve özellikleri çok iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,869
Üyeler
196,836
Son üye