Valorant Aim Geliştirme

aktif rankım gold 2 yani peek rankım oyunu 2.5 yıldır oynamama ragmen hiç bi gelişme olmadı bi şu aralar rank atlamaya başladım okul bittikten sonra bugüne kadar gold 2 oldum geçen sene bitti okul varken bronz 2,3 arasındaydım bi 2 ay sadece 1 saat poligonda düz sabit durarak bot vuruyodum sonra a d yaparak ondan sonra ad ile bu sefer şerif ve botların yakınına girerek ondan sonrada jett ultisi ile space basılı tutarak vuruyodum böyle gitti ama çok bi gelişim hissedemedim bi maç 40 vururum sonraki maçta 8 9 5 felan bu seferde oyun keyif vermiyo pcde başka adam akıllı oyun kaldırmıyo bari valoda adam vurarak keyif alim dedim varmı böyle her gün yapa bilcegim günde1 saat bi çalışma internettekiler kafamı çok karıştırdı belki burdan biri yardım eder dedim en son

oyun içi ayarlarım ve ekipmanlarım
1600dpi 0.144 sens mouse pad 45*40
manyetik klavye wasd 30mm yaptım
superlight 1
cloud3 s kulaklık
çözünürlük 1024 768 maç içinde 90 80 fps veriyo birde int cafeden gelince gecikme yada kasma hissediyom varsa onada çözüm yardım edersiniz
helliantv nin aim gelistirme videosu güzeldi

Dostum geçen yaz immo 2'de bıraktım oyunu, yazdıklarından anladığım kadarıyla yaşın da küçük biraz. Oyun çok kafaya takılacak bir şey değil yani o kadar antrenman yapmanin vb. hem katkısı yok hem de bir işe yarasa bile her şey aim değil. Hayatta yapabileceğin bir sürü şey var ama illa valorant'a kafayı takmaya karar verdiysen cok doğru bir hareket değil onu söyleyebilirim. Hem 80 90 fps ile çıkmak zor dia eloda bile milletin 360hz monitörü var. 2.5 yıldır da gold eloda olduğunu düşününce pek bir önerim kalmadı açıkçası. Uzun lafın kısası salla valoyu boş oyun.
kk çok sosyel bri degilim çevreme yok 1 kuzenim vardı odnunlada aramız bozuldu dışarı çıksamda aklıma yapacak bir şey gelmiyo gelsede para lazım oda yok :D yaşım 18 kalfalıga gircem bu haziran onun dışında zaten 3 saat bilemedim 4 saat oynuyom oyun dizi film izliyom onun dışında
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

helliantv nin aim gelistirme videosu güzeldi
link atarmısın

kk çok sosyel bri degilim çevreme yok 1 kuzenim vardı odnunlada aramız bozuldu dışarı çıksamda aklıma yapacak bir şey gelmiyo gelsede para lazım oda yok :D yaşım 18 kalfalıga gircem bu haziran onun dışında zaten 3 saat bilemedim 4 saat oynuyom oyun dizi film izliyom onun dışında

link atarmısın
.

aimden oncede iyi bi takım lazım duo falan varmı tek oynamaya calısıyorsan ayrı bi zor zaten
duom varda oda yeni başladı gibi pek oyun biligisi yok gümüş 1 2 arası genelde tek oynuom zaten duo bulamam benim oyun saatlerime pek uymaz diye

link atarmısın
Yaşıtmışız bu arada kusura bakma :D fps oyunlarında ne kadar iyi bir düzeye gelirsen gel e sporcu olmadıktan sonra bir anlami yok. E sporcu olmak da mantıksız zaten. Yüksek ranka çıkınca zevk veriyor biraz ama hayatta zevk veren bir sürü şey var. Ben bu yaştan sonra oyun oynamayı saçma buluyorum mesela insan 18 yaşından sonra ya üniversiteye ya işe adım atması gerekiyor zaten. Senin de kalfalık işi varmış ne güzel. Yani çok da önemli değil radyant olsan nolcak demir olsan nolcak kimsenin umurunda değil hayatta.

aktif rankım gold 2 yani peek rankım oyunu 2.5 yıldır oynamama ragmen hiç bi gelişme olmadı bi şu aralar rank atlamaya başladım okul bittikten sonra bugüne kadar gold 2 oldum geçen sene bitti okul varken bronz 2,3 arasındaydım bi 2 ay sadece 1 saat poligonda düz sabit durarak bot vuruyodum sonra a d yaparak ondan sonra ad ile bu sefer şerif ve botların yakınına girerek ondan sonrada jett ultisi ile space basılı tutarak vuruyodum böyle gitti ama çok bi gelişim hissedemedim bi maç 40 vururum sonraki maçta 8 9 5 felan bu seferde oyun keyif vermiyo pcde başka adam akıllı oyun kaldırmıyo bari valoda adam vurarak keyif alim dedim varmı böyle her gün yapa bilcegim günde1 saat bi çalışma internettekiler kafamı çok karıştırdı belki burdan biri yardım eder dedim en son

superlight 1
cloud3 s kulaklık
çözünürlük 1024 768 maç içinde 90 80 fps veriyo birde int cafeden gelince gecikme yada kasma hissediyom varsa onada çözüm yardım edersiniz
saçma sapan bir oyun hiç kendini yorum böyle kullanıcıyı düşünmeye sadece parayı düşünen firmanın saçma oyununu oynama hem akıl sağlığın için hemde vaktin için gereksiz boş oyun ne kitlesi beş para eder ne eşleme sistemi çöp oyun

Yaşıtmışız bu arada kusura bakma :D fps oyunlarında ne kadar iyi bir düzeye gelirsen gel e sporcu olmadıktan sonra bir anlami yok. E sporcu olmak da mantıksız zaten. Yüksek ranka çıkınca zevk veriyor biraz ama hayatta zevk veren bir sürü şey var. Ben bu yaştan sonra oyun oynamayı saçma buluyorum mesela insan 18 yaşından sonra ya üniversiteye ya işe adım atması gerekiyor zaten. Senin de kalfalık işi varmış ne güzel. Yani çok da önemli değil radyant olsan nolcak demir olsan nolcak kimsenin umurunda değil hayatta.
degil evet ama boşlugum çok hep dizi izleyincede bunalıyom o yüzden yaptıgım işide çok severek yapmıyom pc ile ilgili bi iş yapmak istiyodum annem buna çok karşı geldi pc desem çıldırıyodu en son bi dün sordu bende şaşırdım seni versek ne yaparsın dedide ben istemedim 3 tane var zaten gitmek istedigim yerede rezil oldum o yüzen gidesim yok digeri ise adamın kendisini ve yaptıgı iş hoşuma gitmedi bi digeri dahada beter zaten yaşı gelmiş 50 a ondan ne ögrencem adam unutmuştur hepsini zaten genelde parça satıyo şu aralar birde farklı setuplar kurmak hoşuma gidiyor

saçma sapan bir oyun hiç kendini yorum böyle kullanıcıyı düşünmeye sadece parayı düşünen firmanın saçma oyununu oynama hem akıl sağlığın için hemde vaktin için gereksiz boş oyun ne kitlesi beş para eder ne eşleme sistemi çöp oyun
valla yapacak başka bişi yok çevremde olmadıgı için dışarıdaçıkmaıyom çıksamda ne yapcam

ben gold 2 yim ark dia 1, yani inan bu elolarda bence adamlar pek farklı degil. Maclarda kimin takimi mal degil ya da kimin takiminda smurf var a bağlı gibi. 30 da vursan gene takimdakiler bilmiyorsa oyunu yapacak bir sey yok eşleştirme cok kotu.

yani bıraksam boşta kalıyom birde yüksek rank görmek istiyom zaten sonrasında keyfine girmeye başlarım derecesiz felan pc alıncada zaten valo pek oynamamiye düşünüyom warzone oynamak istiyom veya rdr2 iracing gibi oyunlar şuan mümkün olmaıgı için birde 2 yıldır hayalim bi dia veya yüce eloyu görmek
dia yuce olmak nası bir hayal kanka eglenmiyorsan zamanından hayatından verip oynama buyuk birseymis gibi youtuber yayıncılar lanse ediyor cunki adamların gelir kaynagı bu benim senin gibilerde bunu birsey sanıp baglanıyor hicbir cıkarı olmamasına ragmen zamanını hayatını oraya veriyor. youtuber yayıncı bozuntuları eglenmesede oynar zaten o oyunu sana guzel lanse edecek o ranka gelmeyi ovunulecek birsey olarak gosterecek ki sende onun icerigini daha fazla tuket 😊 anlayana tabiiki

ben gold 2 yim ark dia 1, yani inan bu elolarda bence adamlar pek farklı degil. Maclarda kimin takimi mal degil ya da kimin takiminda smurf var a bağlı gibi. 30 da vursan gene takimdakiler bilmiyorsa oyunu yapacak bir sey yok eşleştirme cok kotu.
yapacak bişi yok kendi mmr yükslirse takımada ona göre atar umarım diye dşünüyom

superlight 1
cloud3 s kulaklık
Aimin illaki gelişmiştir fakat bu elodaki her maçta smurf oluyor o yüzden senlik bir sorun olmadığını düşünüyorum takımlı girebiliyorsan senin için daha iyi olur

yapacak bişi yok kendi mmr yükslirse takımada ona göre atar umarım diye dşünüyom
kral keske atsa da yani karşıda var gold 3 5 vurmuş gümüş 3 geliyor 35 e 5 fln gitmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,915
Üyeler
196,852
Son üye
Yusufk09
Geri