Lolde Neden Rank Atlayamıyorum

bedirrhan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
286
Son düzenleme:
Ben de 65 kazanma oranında 40 küsürlere düştüm, eşleştirme falan da berbat zaten çok iğrenç bir oyun.
Ekran Alıntısı.webp

Lolde eşleştirme iyiysen iyi takım kötüysen kötü takım vermeye yönelik. Takım ne kadar kötü gelirse gelsin sen hep stabil hatasız düzgün oynamaya çalış sürekli her maç S puan almaya bak. Zamanla MMR ın düzelecek ve kazanan takımarda yer almaya başlayacaksın. Örnek TOP lane oynuyorsun, takımın her baş kötü denk geliyor haliyle kazanamıoyrsun ama ölmemeye çalışarak farm yaparak lvl de geri kalmayarak oyunu kaybetsen bile 4-5 oyun sonra belki de sen hep stabil ve iyi oynadığın için artık kazanan takımda yer alabilirsin. 15 yıllık deneyimim bu yönde.

dostum bahaneye gerek yok iyiysen rank atlarsın bu işe yıllarını vermiş bi adamım ben

Sürekli oynarsan kafanı vererek sonunda rank atlarsın 113 izleyebilirsin . Kafa yormak istemiyorsan hiç uğraşma

Bir de link açılmıyor op.gg atarsan daha iyi olur

iyisinde tek basına xin zhao ile ne kadar carry yapabilirsin bilemedim dusuk rankta baska char alsan daha iyi olur op solo carry birseyler
xin zhao dısında car bilmiyom oyunda. önerdiğin bise var mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dostum bahaneye gerek yok iyiysen rank atlarsın bu işe yıllarını vermiş bi adamım ben
ben cok iyiyim demedim ki . niye yükselemiyorum dedim yanlıs ne
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir de link açılmıyor op.gg atarsan daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,086
Üyeler
196,888
Son üye
mustafa102o