7800x3d İşlemci 1080p Valorant Da 400-500 Fps Veriyor

Şimdi gördüm ram 1/2 moda düşüyor olabilir. Bios elden geçir. Gereksiz uygulamaları kapat öyle dene
Bios update hiç yapmadım.Çünkü bilgisayarı ilk parçaları taktığımızda yarım saat sonra açıldı.Hata fln verdi , gen5 sorunlu fln dediler o yüzden bios update yapma dediler hiç yapmadım.

son dönemde sadece valorant da ben de öyle sorun yaşıyorum

Valorantta FPS değerlerinde sıkıntı var diye biliyorum.

O adam 800 900 alıyor diye sende 800 900 alacan diye bir kural yok.
Ayrıca o adam çektiği zaman oyun optimizedir belki ama şuan değildir.
Ayrıca her işlemci aynı performansı vermez.

Ramleri tam güce getir FPS artar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaç GB RAM var?

Shutter falan olmuyorsa yine de düşük sayılır, ben 10900K ile 350 gördüm diye silmiştim, iğrenç bir oyun motoru var oyunda.

7500f rx6800xt ile 600fps alıyordum 2k da

Son düzenleme:
selamlar daha önce açmıştım konuyu ama net bi cevap alamadım o yüzden tekrar açıyorum
inceleme videoları izldeğimde bu işlemciyle 750 800 fpsler çok rahat alınabiliyor ama ben 400-500 arası alıyorum hatta bazen 300 lere kadar düşüyor herhangi bir darboğaz söz konusu değil ramler expoda ne yapabilirim ayarlarındanmıdır yoksa işlemcide donanımsal problemmi var çözemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
bı sıkıntı var knk bızım arkadas 7800x3d 5070 ile 1080p 540hz monıtoru rekabette 700-800 arası takılıyor ultra ayarlar

selamlar daha önce açmıştım konuyu ama net bi cevap alamadım o yüzden tekrar açıyorum
inceleme videoları izldeğimde bu işlemciyle 750 800 fpsler çok rahat alınabiliyor ama ben 400-500 arası alıyorum hatta bazen 300 lere kadar düşüyor herhangi bir darboğaz söz konusu değil ramler expoda ne yapabilirim ayarlarındanmıdır yoksa işlemcide donanımsal problemmi var çözemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
4070 7 7800x3d 1000 veriyor bir sıkıntı var

Reis bios ta ramlerin mhz kısıtlı oluyor başta onları arttırmayı denesene

poligonda veya deathmatchte 750-1000 arası fps alabilirsin fakat normal oyunda 250 300lere kadar düşmesi normal
hayatında valorant oynamamış adam benim şu mesajıma kahkaha emotesi basıyor ya koparıyor beni :DDDDDDDDDDD arabanda yatmaya devam et sen

700 800 kim alıyor knka

Valorantta FPS değerlerinde sıkıntı var diye biliyorum.

O adam 800 900 alıyor diye sende 800 900 alacan diye bir kural yok.
Ayrıca o adam çektiği zaman oyun optimizedir belki ama şuan değildir.
Ayrıca her işlemci aynı performansı vermez.

Ramleri tam güce getir FPS artar.

Kaç GB RAM var?
32 gb ram var. her işlemci aynı performansı vermez diyorsunuz fakat arada bariz bir fark var

700 800 kim alıyor knk
deathmatch diye yüksek oluyor diyorsanız deathmatchtede en fazla 600 ü gördüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,058
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye