🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

neyse ya yinede iade etmicem bunu alıcam shape çok iyi ve kablosuz çok estetik bide bu fiyatta gerçekten daha önce hiç alüminyum klavye görmedim en kötü gelince test yapar bakar iade ederiz kağıt üstünde yarışabilecek kimse yok bu fiyat bandında yardımın için teşekkür ediyorum
Ulugames paketi açılmış ürününün iadesini bozuk olmadığı sürece almaz muhtemelen ona dikkat edin. Seçiminiz mantıklı ama bence.

500hz olması ve orjinal sitesinde kendi uygulaması olmaması kötüymüş iyi ki almamışım

500hz olması ve orjinal sitesinde kendi uygulaması olmaması kötüymüş iyi ki almamışım

Kendi sitesinde driver var?

1780253922483.webp

Sepette yüksek adet girince kalan stok sayısını gösteriyor muhtemelen çünkü daha fazla eklenmiyor ve önceden daha fazla stok vardı. Şuan böyle gözüküyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Renz
Aga ne 500 Hz si ne 1000hz si kabloyu takarsan diğer kablolularla aynı şekil oynarsın. FPS falan oynayan varsa kablosuz hiçbir klavyeden tam verim alamaz zaten, adam klavye için shape falan yazmış, bu adamlar ne alsa beğenmez, Logitech falan alacak ki bir şey sanıp iade etmesin

• Beğen
Aga ne 500 Hz si ne 1000hz si kabloyu takarsan diğer kablolularla aynı şekil oynarsın. FPS falan oynayan varsa kablosuz hiçbir klavyeden tam verim alamaz zaten, adam klavye için shape falan yazmış, bu adamlar ne alsa beğenmez, Logitech falan alacak ki bir şey sanıp iade etmesin
Kablosuzda da zaten birçoğu farkı hissedemez de arayan illaki kusur bulur işte ne diyelim hocam

1000hz minimum standarttır kendinize çok görmeyin bazı şeyleri

Doğru 1000 hz klavyem olmadan nasıl yüksek eloda valo,cs oynayacam
hz muhabbeti ile ilgili ufak bi göz gezdirdim bulamadım kaynak atma şansın var mı kral

1000hz 8000hz gibi rakamlara çok takılmayın gençler gecikme değerlerini test eden YouTube kanalları var, merak ettiğiniz ürün varsa oralarda bulabilirsiniz. 1000hz olarak tanıtılan bir ürün 8000hz olarak tanıtılan bir üründen daha iyi sonuçlar verebilir. Sayılara aldanmayın, test sonuçlarına bakın. Latency test olarak aratın çıkar. Kablolu klavyeler minimum standardı da her türlü sağlar rahat olun

Güzel soru ama ben de kaynak bulamadım, iddia edenler atsın kaynakları. 500 hz çıkamaz demiyorum ama çıksa da bir şey değişmeyecek
İsterse 250hz olsun hissiyat ve ses iyi olduğu sürece sorun yok. Bu kalitede bir klavyeyi bu fiyata bulmak büyük nimet eksi aramak saçma.

• Muhteşem
Geri