❌İndirim Bitti! Gıgabyte B850m Force 9600mhz(Oc) Anakart 5.499₺

Paylaşım için teşekkürler geçen teşhir almıştım vatan bilgisayardan onu iade ettim bunu aldım herkese hayırlı olsun.

Ekran-g-r-nt-s-2026-06-01-025047.png
güle güle kullanın inşallah beyaz anakartlara ve ekran kartlarına indirim :D

valla fiyat güzel ama daha yeni %20lik vatan indirimlerinden msi anakart almıştım aradaki fark için kurduğum sistemi sökmekle ugraşamam çekilecek çile değil. yoksa bu fiyata güzel.

Valla son 2 tane kalmıştı bende çektim hemen 1 tane.
1780272113978.webp

Fazlasıyla yeterli o işlemciler sandığınız kadar ısınan vrm isteyen işlemciler değil hazır sistemlerde firmalar berbat anakartlarla sistem kurup gönderiyor. Kimse sorun yaşamıyor.
sepete ekledim bitti :( benim sepette 8500 oluyor, evet bitmis hayirlisi nasip dun de 5k fiyati vardi almadim once ram almak lazim aslinda vatan yine bi supriz yapsa super olacak

Bu fiyata görüntüyü sorgulamaya gerek yok ve ayrıca güzel de :D

sepete ekledim bitti :( benim sepette 8500 oluyor, evet bitmis hayirlisi nasip dun de 5k fiyati vardi almadim once ram almak lazim aslinda vatan yine bi supriz yapsa super olacak
Geç kaldınız böyle indirimlerde her zaman önce sipariş verip sonra düşünme araştırma aşamasına girin kargolanana kadar tek tıkla iptal edebilirsiniz çünkü.

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
Geç kaldınız böyle indirimlerde her zaman önce sipariş verip sonra düşünme araştırma aşamasına girin kargolanana kadar tek tıkla iptal edebilirsiniz çünkü.
dogru da dün de gördüm 5k fiyatı vardı bana önce ram lazım 10k+ fiyata da ram almak istemiyorum

dogru da dün de gördüm 5k fiyatı vardı bana önce ram lazım 10k+ fiyata da ram almak istemiyorum
Herseyi sıfırdan topluyorsanız hazır sistem mantıklı eğer sadece DDR5 geçiyorsanız kasa ekran kartı vs varsa rami ikinci elden çözün daha ucuza gelir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,924
Üyeler
196,855
Son üye
MYLEOS
Geri