🔥İndirim Machenike K500 M81 Manyetik Klavye 1640₺

4. fotograf bildigin ai slop, fotografi veya kullanan yok mu alsak elimizde kalir gercekten.

https://www.sikayetvar.com/gank/gank-klavye-siparisinin-teslim-edilmemesi-ve-iade-talebi. 1 mailime cevap verdiler siparişiniz verildi gözüküyor diye bana takip numarası verdiler hepsijete mail attım geçersiz dediler

edecektim de 2 hafta sonra 4 ay olacak şimdi baktım 450tlye almışım. zaten 450tl diye uğraşmak istemiyordum ama işlem nasıl yürüyor arkadaşım bankayı ara para iadesi yapıyorlar falan demişti.
bankaya iade olmadıkça olmaz dediğiniz işlem genelde eftlerde oluyor ödemeyi geri çekebiliyorsunuz eft den sonra üstünden 4 ay geçmiş uğraşa değmeyecektir dosya bedeli ödeyeceksin zaten onay gelirse THH'ye 450 tl için gerek yok 4 aylık bir işlemde birde hepsijette bende çalıştım bazen barkodsuz gelen ürünler oluyordu depoda biriken arkasına düşülmeyen noname ürünleri genelde personeller kırışıyor tabi risk oluyor 1 yıl sonra bir anda bir dilekçe gelirse paketin peşinden sorun yaşanabiliyor bende 2-3 kere depoda kalan unutulmuş tişörtlerden almıştım

konuya gelen yorumları görünce kimse de almamış patladım

bu klavyeyi foruma ilk geçen ben attım klavye yaklaşık 2 3 aydır aynı fiyatta son 12 13 tane stoğu var bitince dahada getirmeyecekler yurtdışındaki incelemelere ve yurtdışı fiyatına bakılırsa cok iyi klavye bende almayı planlıyorum ama buraya düştüyse stoğu bir kaç güne biter

https://www.sikayetvar.com/gank/gank-klavye-siparisinin-teslim-edilmemesi-ve-iade-talebi. 1 mailime cevap verdiler siparişiniz verildi gözüküyor diye bana takip numarası verdiler hepsijete mail attım geçersiz dediler

edecektim de 2 hafta sonra 4 ay olacak şimdi baktım 450tlye almışım. zaten 450tl diye uğraşmak istemiyordum ama işlem nasıl yürüyor arkadaşım bankayı ara para iadesi yapıyorlar falan demişti.
Bankayı aramanıza gerek de yok. Kredi kartı ödeme, sipariş ekranı, size verilen kargo no vs ekran görüntülerini, banka uygulama üzerinden haracama itirazı açıp yükleyin. Gerisini banka hallediyor. İadeniz geliyor. Bir kez oldu bana Vatan Bilgisayar ile. Üç ay sonuç alamadım. Bankaya harcama itirazı açınca tabiri caizse üç günde çözüldü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,873
Üyeler
196,837
Son üye
tunahan.duzyurt
Geri