🔥İndirim Wraith Eva Kablosuz Kulaklık [Ön Sipariş] 2,999.00 TL

nasıl bir algı yaratmışlarsa millet ürün almaktan korkuyor.
ben çatır çatır alıyom valla hiçbir sorun da yaşamadım servise yolladığım üründe de sorun yaşamadım, streak bozulmasın nazar değmesin de abartıldığını düşünüyorum

Kulaklık hakkında bilgim yok ama garanti koşullarına dikkatli bakın. Kendi markası adı altında sattıkları ürünler ile diğer markalara sağladıkları garanti hizmeti biraz farklı çünkü.

Benim ve arkadaşlarımın toplam 3 kişiyiz wraithden aldığımız ürün sayısı 25 30 civarındadır mouse mousepad klavye kulaklık her daldan ürün oldık wraith in kendi ürününü hiç tercih etmediğim için bir şey diyemem ama aldığım ürünlerde bugüne kadar hiç sorun yaşamadım

Benim ve arkadaşlarımın toplam 3 kişiyiz wraithden aldığımız ürün sayısı 25 30 civarındadır mouse mousepad klavye kulaklık her daldan ürün oldık wraith in kendi ürününü hiç tercih etmediğim için bir şey diyemem ama aldığım ürünlerde bugüne kadar hiç sorun yaşamadım
olay sorun yasadiginizda nasil bir destek alacaginiz sorun yasamadiginizda degil

nasıl bir algı yaratmışlarsa millet ürün almaktan korkuyor.
Kendileri yapıyor maalesef. Şöyle bir iade politikası varken almıyorum da tüketmiyorum da. Sadece kendi markalarında bildiğimiz iade koşullarını sağlıyorlar.
1780441209178.webp

Kendileri yapıyor maalesef. Şöyle bir iade politikası varken almıyorum da tüketmiyorum da. Sadece kendi markalarında bildiğimiz iade koşullarını sağlıyorlar.
Alıntıyı görüntüle
Böyle bir şey yok bu arada. Türkiye Cumhuriyeti Yasaları gereğince böyle bir şey ne yazabilirler ne uygulayabilirler. Kendilerinin iade politikası hiçbir anlam ifade etmiyor. Tüketici Hakem Heyetine şikayet etsek topluca şu görseli, eminim paşa paşa kaldırırlar. Kaldırmazlarsa demek ki torpilleri varmış derim.

Böyle bir şey yok bu arada. Türkiye Cumhuriyeti Yasaları gereğince böyle bir şey ne yazabilirler ne uygulayabilirler. Kendilerinin iade politikası hiçbir anlam ifade etmiyor. Tüketici Hakem Heyetine şikayet etsek topluca şu görseli, eminim paşa paşa kaldırırlar. Kaldırmazlarsa demek ki torpilleri varmış derim.
Ben uğraşmıyorum, enerjime değmez. Burda alıp sonrasında iade ve garanti süreçleriyle uğraşan çok arkadaş gördük. Tek yapacağımız şey insanları bilgilendirmek

pdp-gallery-a10-white-05.webp
B2_5cdc936b-1b09-42ce-b72f-92a63630061f.webp

pdp-gallery-a10-white-02.webp
B1_5935f5d7-7dab-4c68-ba75-32011a0b4b6f.webp

Bulabildiğim tek benzer kulaklık Logitech Astro A10 oldu. Genel olarak tasarımı aşırı benziyor ve bu tip bir tasarımı Logitech harici kullanan başka marka yok dünyada. Kablo/Mikrofon giriş yeri bile birebir aynı. Bana Astro A10'un çakmasını yapmaya çalışırken vazgeçip daha sonra ellerinde kalan tasarımı değerlendirip geliştiren bir Çinli üreticiyle anlaşmışlar gibi geldi çünkü aylar evvel "Geliştirme süreçleri iki seneyi aşan Eva..." diye gönderi paylaştılar :==D

Screenshot_11.webp

ben çatır çatır alıyom valla hiçbir sorun da yaşamadım servise yolladığım üründe de sorun yaşamadım, streak bozulmasın nazar değmesin de abartıldığını düşünüyorum
benim de iademi geri almışlardı ama burada çok sayıda şikayet başlığı gördüm. sen çatırt çuturt alıyorsun diye diğer mağdur insanları görmezden gelemezsin.

ATK Mercury tasarımına benziyor. Maalesef hatalı tercih yapmışlar. Üst kısmının çatlama sorunları bol yaşanacaktır. Logonun fontu da ATK benziyor, ortak üretim de olabilir. Ama karalamak için demiyorum, kulaklıkta tasarım bence çok önemli bir şey. Ben ATK Mercury aldıktan 1 ay sonra üstü çatladı, bunun çatlama ihtimali de var ve hadi çatlamasın diyelim ağırlığındna dolayı omurgaları kırılıyor. Kablosuz kulaklıklarda Razer, HyperX falan bazı tasarımları daha iyi. Keza Çinli firmalardaki Mchose, ATK N9 falan da tasarım olarak iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,893
Üyeler
196,843
Son üye
pinpirikadam
Geri