50.000 TL Sistem Önerisi

MKeremM

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
251
Kuzenime 50k civarına monitör dahil bir sistem toplamaya çalışıyoruz. Ben piyasadan uzağım şu aralar açıkçası. Bütçeyi en fazla 1-2k esnetecek şekilde monitör dahil bir sistem ayarlamaya çalışıyoruz. Oem paket vs. önerirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
2.el piyasalarini bilmiyorum sadece 1 aydır sifir oem paketleri araştırıyorum. Daha dneeyimlileri bilmem ama 35 civarina en mantikl 0 oem 5060li set gibi geliyor bana. Suan 36ya satılıyor. Islemciyi yükselten 36.800 yapar. Monitörü de 0 alucam dersen 3.5e 120 144hz bir sey alirsin 40a tamamlanır. Dersenki pahalı 30bine arc580li oem satılıyor o da olabilir. Arc580 mi 5060mi karar vermek lazım.

Hocam şöyle bir şey oldu bütçe 50 ye çıktı bir anda. En iyi ne bulabiliriz yardımcı oluyrsan süper olur

Knk 50k ciddi para bu paraya 5060 li veya arc 580 li sistem sakın bakmayın indirim kovalayin 55 o ya sıfır 245kf li 5070 sistemler satılıyor onlara bakabilirsin

Knk 50k ciddi para bu paraya 5060 li veya arc 580 li sistem sakın bakmayın indirim kovalayin 55 o ya sıfır 245kf li 5070 sistemler satılıyor onlara bakabilirsin
Hocam link varsa süper olur. Siz de bilirsiniz ki akrabaya sistem toplayınca indirim bekleyelim falan pek olmuyor.

Suan aktifmidir bilmem bı hafta önce gormustum
Hocam şöyle 50k ya monitör dahil şekilde. O yüzden otomatik olarak bütçe 44-45k ya düşüyor. Şimdi ilk gözüme çarpan unlost x var anlık tabi detaylı bakmak lazım.

Hocam link varsa süper olur. Siz de bilirsiniz ki akrabaya sistem toplayınca indirim bekleyelim falan pek olmuyor.
Şuan fiyatları epey yukarda ikinciel toplamaya calis dostum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şöyle 50k ya monitör dahil şekilde. O yüzden otomatik olarak bütçe 44-45k ya düşüyor. Şimdi ilk gözüme çarpan unlost x var anlık tabi detaylı bakmak lazım.
Hocam senin alacağın hazır bı sistemde en düşük seviye anakart ram ve SSD olacak ilerde yükseltme yaparken veya satmak istersen ölü fiyattan satarsın giriş segment parçalar öyle oluyo sen ikinciel iyi parçalarla toplamaya calis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,090
Üyeler
196,890
Son üye
mirbugra0
Geri